Mrvkymn Benimennembirmelek ooo kız bebekleri öyle oluyor genelde benim ilk hamileliğim de kızım öyle yaptı 🤣
Suheda_4406resul Benimennembirmelek sen ciddimisin🤣 farklı doktorlara girseydin illaki birinden biri görürdü ama artık gerek kalmamış doğunca görürsün 😅😍
Ecezrl Endiseliannecik 15. Haftada söyledi doktorum oğlum oluyor doktorumuza 19. Haftada kızımız nasıl diye şaka yapmıştık. Tüm hazırlıklarımız tamam falan demiştik 😂
ardaada Endiseliannecik merhaba doktorum 10-11 hafta arası erkeğe benzetiyorum net 16-18 de belli olur demişti ama nifty testi yaptırdım 12. Haftada öğrendik
Nil0707 fat1ma_ ay evet ben ilk oğlumu 5,5 aylıktı öğrendim göstermemişti şuan 2. Ye hamileyim inşallah o kadar beklemez annesini
fat1ma_ Nil0707 inşallah bekletmez bu defa, gerçekten beklemek çok zor oluyor benim de ilk çocuğuma hamileyim her ogenedigimde çok üzülüyorum 17+1 oldum hala bilmiyorum ama.cani sağolsun öğreniriz elbet bı gün 😍
2prensesannesiiii Endiseliannecik 11+1 tahmin yaptı dr burdaki tahmincilerde aynısını dedi kız gibi duruyor dedi dr kıza alıştırdım kendimi🥰