Deletedmom_15 Harunnazli bende oraya gidicem de o sebeple sordum devlet hastanesi genellikle vermiyor hiç 😟
Kubrakck2222 tubiii11 Ayşegül Alkılıç’a gidiyorum çok memnunuz, çok naif tatlı dilli bir doktor tavsiye ederim🥰
Harunnazli Deletedmom_15 maalesef öyle şu an bende detaylı ultrason için geldim etlik şehir hastanesine sıra bekliyorum bakalım bunda verecekler mi
Melek-stlms Deletedmom_15 ben pursaklar devlet hastanesine gitmistim ilk veriyolar orda sadcee ikili uclu tarama yapmiyorlar
Ebru_cekin06 Sdnrr06 evet doktorumdan memnunum ama dogum olarak sehir hastanesine gidicem ilkini orda dogurdum
Harunnazli Deletedmom_15 maalesef vermediler gene ama güzel ilgilenildi 15 dakika sürdü her yerine detaylı şekilde bakıldı
minik_koala_ve_annesi Deletedmom_15 sehir hastanesine acile bebegimi goturdum asiri ilgililer bayildim tek kelime ile 🥰
Deletedmom_15 minik_koala_ve_annesi bende götürdüm hiç beğenmedim ya gerizekalının biri denk geldi iki oda aynı numara yakıp durdular birbirlerinden haberleri yok en son girdim içeri aynı numarayı yakıp duruyorsunuz dedim biranda bize sıra geldi öylece oturup bekliyor değiştirmeye tenezzül bile etmiyor çocuğun sırtına bile kıyafetinin üstünden baktı reçete yazmaya tenezzül etmedi ciddi bişey olsa nasıl emanet edicez dedim bekledim tek kelime birşey bile diyemedi doktor çıktım insana denk gelmek lazım gerçi iyi doktora denk gelmişsiniz 🙂
2prenses1prensannesii Melek-stlms ankara etlik şehir hastanesine gidiyorum 3.gebeliğim ☺💙 27+0 haftalığım
zumzum Yenimahalle Ortadoğu Hastanesi Fatma Ceylan İlhan takipliyim, çok şükür çokda memmunum. 33+6 🧿🥰🤭
minik_koala_ve_annesi Deletedmom_15 aynen canim bizim doktor cok ilgiliydi bi an ozelin doktoru gibi hissettim😅😅 severek ederek ilgilendi
2prenses1prensannesii Deletedmom_15 memnunum valla canım ilgililer anlatıyorlar gösteriyorlar ben müjde can ibanoglu ve burcu gündoğdu öztürke gidiyorum canım ben memnun kaldım