Yagmush İkili test yapanlar var mı kızlar doktor bilirsin yinede ama down sendrom riski var mı diye bı bakalım içiniz rahat eder dedi ama ben istemiyorum sonuçta ne olursa olsun doğuracam inshallah ☹️
HayriyeHnm Yagmush yaptırdım canım ama daha sonucunu almadım 24 de gidecem inşallah , bilmiyorum tercih meselesi ama ben yine de yaptırdım ya , hani yine bizim evladımız ama duymak isterim yani içimde kalmasın diye yaptırdım .
Zmraemr Yagmush yaptırdım ben de şükür sonuçta sıkıntı olmadı.Ha Allah korusun riskli olsa bile aldırma gibi niyetim asla yok olmadı da
Guzelanne56 Yagmush ne gelirse allahtan gelir tabıkı öyle de benim parçam böyle de benim parçam yüksek rısklı deyınce aldıracakmıydım asla o yüzden aldırmam dıyorsanız bence yaptırmayın ben aldırmazdım tabıkı ama öyle meraktan gıttım yaptırdım sırf hastaneye gıdıp bebegı görmek ıcın ıkılı test bahanem oldugu ıcın gıttım ıkılı test umrumda degıldı çok şükür temiz cıktı ama keşke yaptırmasaydım kötü bısey çıkmıs olsaydı hamılelıgımı kendime zehir ederdim
Yagmush Guzelanne56 siz olsanız kafanıza takarmişsiniz bende ondan korkuyorum işte takarım psikolojikmen üzülürüm hep aklıma gelir
Zmraemr Serdar4125 fetal DNA testi var daha detaylı %99 sonuç veriyor ama.baya pahalı o da.5 bin civarı.Oncesinde düşük yasayanlar genelde yaptırıyor
Guzelanne56 Yagmush bence yaptırmayın ne gelirse allahtan ben keşke yaptırmasaydım sonuçta yanlış çıkan sonuçlar oluyor ve bu da ınsanı üzmeye yetıyor ense kalınlığı ve burun kemıgıne baktırın yeter bende ama tabıkı sözün tercıhınız ben yaptırdım temiz çoktu ıkıncı çocuğum olursa onda yaptırmıcam
Serdar4125 Yagmush benim ikili testte sıkıntı çıktı yaş yüksek çıktı bende işte diyor karnınızdan sıvı alalım dedi ama düşük yapma şansımız var bir de ben de doktora dedim ki sıvıyı aldıktan sonra düşük yaptıktan sonra ne anlamı var ki bu sonucu yaptırmaya dedim öyle şeyler oldu yani yaptırma yani sakat da olsa şey de olsa sen onu doğuracaksın zaten Allah’ın verdiği bir hediyesi o bize
poyrazin_annesi28 Yagmush Ben de aynı şekilde düşünüyorum ne olursa olsun başım gözüm üstüne evladım. Ama yaptircam yine de sen de üzme kendini boş yere 🌸
Yagmush Guzelanne56 benim ablama da don sendromlu aldırın bu çocuğu demişlerdi özelde Ablam doğurdu maşallah sağlıklı kızı var şimdi yanıltıyorlar bazen
Guzelanne56 Yagmush sızın tercıhınız tabıkı masallah Allah bagıslasın bu yanılma ıle însanlar yavrularına kıyıyor yazık gunah
Yagmush Serdar4125 tâbi öyle ben istemiyorum kesin kararım Rabb’im hepimizin evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bebegim0101 Serdar4125 benimde riskli cıktı yuksek riskli hemde yaş kaynakli dedi.Ultrason bulgularında ense kalinligi burun kemogi hersey normal dedi dr.Ama istersen fetal dna yaptirabilirsin dedi.Dusunme asamasındayım suan.Birsey varsa tabiki aldırmayı dusunmuyorum,ama birsey varsada ogrenmek istiyorum.
Serdar4125 Bebegim0101 vallahi benim de yaş yüksek çıktı aynı dediğin gibi bebekte hiçbir sıkıntı yok her şey yolunda bizim buradaki bir kıza da öyle dedi hatta benimkinden de yüksekti bir çocuğu sapasağlam