tirtilinannesiii kbra19 benimdd öyle yemek hazırlanırken bulanıyor yerken bulanıyor yemekten kalkıyorum bulanıyor kusmam yok allaha şükür 😀
kbra19 tirtilinannesiii valla bazen kussam rahatlar mıyım diyorum Sürekli mide bulantısıda çok kötü ya Bazen ev kokuyor resmen buzdolabını açmak dahi istemiyorum
Susamcik01 Gulsah6155 umarım olurlar pazartesi günü yeni raporu götürdüğümde senin yavaştan çıkışı ı verelim diye şaka yaptı müdürüm ama her şakada biraz da olsa gerçek yatar bir de bu devirde işsiz kalırsam çok zor geçiniriz zaten kira 5000 oldu delirmek üzereyim herşey üst üste geldi resmen
Gulsah6155 Susamcik01 şakası bile abest olmuş, insanlar çok anlayışsız sanki sen çok memnunsun bu durumdan , Allah yardımcın olsun. İş meselesini koy bi kenara kendini ve bebeği rahat ettirmeye bak 🧡
Susamcik01 tirtilinannesiii elimden geldiiinde kafa dağıtmaya çalışıyorum dua ederseniz çok sevinirim
Susamcik01 Gulsah6155 aynen şakası bile beni çok tedirgin etti üstelik kendileri de eşi ile tüp bebek yokundalar 2 kere transfer oldu ve düşük yaşadılar az da olsa anlayış bekliyorum ama daha 6. Hafta da bana böyle söylemesi kırdı beni açıkçası eşimde saolsun önemli olan sen ve bebeğimiz biz bu yollara kolay gelmedik diyor ama bakalım ne olacak