tirtilinannesiii 7+2 olduk biz bu sıra mide bulantılarım aşırı sıklaştı sizlerde ne var ne yok kalp atışı duydunuz mu kese bebek gördünüz mü biraz sohbet etmeyelim mi🫶🤰 👶🏻
Sinem94 tirtilinannesiii aynıyız 🤭 keseyi 5+1ken görmüştük şu an 7+2 kalp atışını dün duyduk 🙏 bulantı koku hassasiyeti uyku hali var
guzelanne01_ tirtilinannesiii 6+6 yken gittim geç döllenme dedi keseyi gördü iyi dedi haftaya gel bebeği görelim kalp atışına bakalım dedi Yorgunluk halsizlik biraz var sık idrarar çıkma ve aşırı kiloluymuşum şişkinliği var başkada bişey yok ara ara duygusal iniş çıkışlarım oluyor🙈
Bebekliannee tirtilinannesiii aynıyız 😀 ay benim midem bulanmiyor inşallah bulanmazda . Kızımda çok çok kusmalarim olmuştu. Lekelenmem var ara sıra o kadar. Kalp atışı için 8.haftaya randavu aldım o gün gideceğim
kbra19 tirtilinannesiii yarın hem keseyi görüp hemde inşallah kalp atışını duyarız 6+4 olacağım yarın Aşırı derecede mide bulantım var kusma yok ama yemekte yesem yemesemde midem bulanıyor
tirtilinannesiii Sinem94 yaa acaba gitsem bende duyar mıyım 1 hafta daha sabretmek istiyorum aslında netleşsin diye😀
Gulsah6155 6+3 ün su an da cuma günü kalp atılı duymaya gidicez inş bir problem olmaz acayip bir uyku hali, kasıklarımda ağrı ve meme hassasiyeti var
Gulsah6155 tirtilinannesiii inşallah öyledir gerçekten çok yorucu bir süreç beklediğimize değmesi tek temennimiz
Susamcik01 Bende 6+3 oldum lekelenmem var tüp bebek tuvalet harici kalmıyorum sinirlerim çok bozuldu ne güzel 3 gündür lekelenmem yoktu 😢
guzelanne01_ Susamcik01 bende Keseyi gördük bebeği görmedik geç döllenme dedi ama acayip gerginim Görmek istiyordum görende var çünkü kızımdada görmüştüm senin gibi kızımdada kanamam vardı acayip gerginim 3 gündür
tirtilinannesiii Susamcik01 canım bence doktora görünmelisin ki allah korusun bir sıkıntı olma durumunda erken çözüm bulunur
Gulsah6155 Susamcik01 benım de tüp bebek , strese sokmamaya çakış kendini bol su iç , işyerinde anlayışlı olmak zorunda
Susamcik01 guzelanne01_ bebeğinde kalp atışlarınızda duyduk pazartesi günü 19.30 da gene kahverengi lekelenme geldi doktorum yat diyo kalkmadan hep inşallah işten kovulmam rapor alıyorum sürekli çok gerginim pazartesi tekrar gidicez zaman geçmiyor
tirtilinannesiii Susamcik01 canm hiç sorun etme önemli olan bebeğin diye düşünüyorum kesinlikle dinlenmene bak
Dilaraanl Biz de yeni 8. Haftaya girdik 😍 hiiç bulantım yokk. Belim ve kasıklarım ağrıyor. Uykum çok 😂 burada yazılanları okurken bile pat uyuyabiliyorum😂
Susamcik01 tirtilinannesiii doktorum zaten ilaçları ve yatmamı en başından beri söylediği ve daha riskli olmaması için kalkmamamı öneriyor 3 doktor da aynı şekilde ilaçları kullanmam gerek ve tuvalet dışında kalkmam yasak yoksa şimdiye kaç kere yazdık geleyim diye ama seni riske atmak istemiyoruz lekelenmen var ultrason normal gözüktü stres yapma tüp bebekte buntatz lekelenmeler normal daha kötü olmasın kalkma diyorlar
Susamcik01 Gulsah6155 umarım olurlar pazartesi günü yeni raporu götürdüğümde senin yavaştan çıkışı ı verelim diye şaka yaptı müdürüm ama her şakada biraz da olsa gerçek yatar bir de bu devirde işsiz kalırsam çok zor geçiniriz zaten kira 5000 oldu delirmek üzereyim herşey üst üste geldi resmen
tirtilinannesiii kbra19 benimdd öyle yemek hazırlanırken bulanıyor yerken bulanıyor yemekten kalkıyorum bulanıyor kusmam yok allaha şükür 😀
Susamcik01 tirtilinannesiii elimden geldiiinde kafa dağıtmaya çalışıyorum dua ederseniz çok sevinirim