34_34 34_34 melikee16 aralık ayında 500falan olmaz dımı muane ücreti daha yeni zam geldi sonuç fa 450oldu
Esestrk melikee16 bende atillla beye gidiyorum 1 yıl içinde kaç defa zam yaptılar sayamadım 250 TL ile başladım geçen 450 dediler şaşırdım. Ocakta 500 olur yani
Halime90 melikee16 fatma bozkurt vardı 3 yıl olacak doğum yapalı ☺️Ordaysa hala bence kesnlkle tercıh edin . İstanbulda olsaydım yine aynı doktorumu tercih ederdim
Halime90 34_34 sevindim 🙂 ilk gidişimde soğuk gelmişdi ama sonra mükemmel olduğunu anladım . Allah razı olsun ondan
34_34 Halime90 benım ıkıncı gıtmem mennun kaldım ilgiliydi çok ilaçlarim olsun tahliller ultrasonda bebeğe bakması dikkatli gayet . Hastane saten temiz ve büyük gayet güzel içime sindi o yüzden
Halime90 34_34 hastane içi mükemmel memnun kalmaya devam edersiniz kesinlikle . Hayırlı doğumlar olsun inşallah.
Elif2710 melikee16 hic bilmiyorum cnm Ben ve etrafımda bi çok kişi dogumu selime hanımla yaptık ilgi alaka başarı olrk iyi bi doktor istersen arastirp gideblrsn evine yakınsa mutlaka çevrende giden olmuştur. Hakkında hayirlisi bakalım inşallah