melikee16 aslaaaaaaa tavsiye etmiyorum asla.
Şimdi şurda şöyle pusup beklemek isterdim ama bende fikrimi söyleyeyim.. İlk doğumumu Duygu Hastanesi Saide Karaağaçlıoğlunda yaptım. Memnun muydun diye soracaksın evet doktorumdan memnundum ama hastaneden değildim. Devlet hastanesi gibi doğum da yanına kimseyi alamamalarını geç sancı çekerken bile kimseyi yanına almıyorlar ki pandemi zamanı değil 2018 yılında doğum yaptım covid’in c si yoktu.. Şimdi de gop da Mine Hatipoğlu’nu öneren bir arkadaşım var ama ben ikinci doğum olduğu için hastane tercih etmek istiyorum yeri hazır hızlı doğar vs anlaşmalı olduğu hastaneye gideceğim de doktor hanım gelecekte gerek yok diye özel muaynane istemiyorum. Medipol Esenler Burcu Aydın Boyama çok övgüler duydum ama uzak trafikli yok ve yine ikinci doğum diye vazgeçtim birde muaynesi 650₺ Şuan ocaktan sonra bir eminim ki artacaktır. Şuan eyüpsultan devlet hastanesine gidiyorum genel tahliller vs birde devlette de takiplenmek istediğim için fakat doğumu ve özeldeki takibimi Avrasya hastanesi Duygu Umut Eraslan a gideceğim. Arkadaşım 38 haftalık hamile ona gidiyor ve aşırı memnun aynı zamanda bir akrabamız da o doktorda doğum yaptı aşırı tatlı sevecen çok iyi biri ona git kesinlikle ikinciyi düşünürsen dedi o sebeple kararım Avrasya Duygu hanımdan yana oldu. Ama Bilge yide tavsiye etmiyorum zaten bilge hastanesinin de dibinde oturuyorum 🙈 Avrasya yenidoğan yoğun bakımda da 3. Seviye mi neydi yani dışarıdan bebekler sevk ediliyor o şekilde aklında bulunsun :)