Denos Laliinnvanilya 7 aylık oldum gören 5 aylıksın diyor 😂😂 İlk gebeliklerde hemen büyümüyomuş karın öyle duymuştum ki yaşayınca anladım ❤️🧿🙏🏻
Momsy410 Fahriye1937 ben 19+3 oldum beni goren hamile oldugumu anlar cok bol giymediysem. Ne ilginc sizin hic cikmamis
61lazkizi61 Laliinnvanilya ilk gebeliğim erkekti doğuracaktım nerede ise kimse hamile olduğuma inanamıyordu ☺️Şimdi tekrar 15 haftalık hamileyim kızım olucak karnım şimdiden belli olmaya başladı 🙈
Guzelanne56 Mavi39 besınınıze dikkat edin toparlar kendinı ınsallaj bız aılecek kalıplıyor babası da bende genetik oluyor bazen
Suheda_4406resul Mavi39 Mavi39 sağlığı nasıl peki canım baya düşükmüş kilosu rabbim yardimciniz olsun inşallah
hayalperest2310 Laliinnvanilya o haftalarda benim de yoktu taki 19 haftalık oldum çıktı ama hala dışardan bakınca çok belli etmiyo yani 21+2 oldum hala aynı yani ne zaman belli olacak bende bilmiyorum
Guzelanne56 Mavi39 yapıdan yapıya degısıyor eşim 4.5 kg doğmuş abısı aynı sekılde aılevek yapılılar bazıları öyle oluyor mınyon oluyor
Patricia Laliinnvanilya kişiye göre değişiyor her bünye farklı ama ben 18. Haftadan sonra davul olmaya doğru gidiyorum. Göbüşü büyük bir anayım artık 😂😂
Mavi39 Suheda_4406resul bebegm geriden gelior aslında 35 haftalk olmam lazm ama bebek 32 haftalk çıkıyor. Gebelik zehirlenmesinden şüphelenildi. O yüzden bebek beslenenemior
zeynepaylaipek Laliinnvanilya 28 haftalıgim bir aydır hamileliğim belli diyebilirim öncesinde hiçbir şey yoktu
Suheda_4406resul Mavi39 çok geçmiş olsun canım benim canını sıkma stres etme bu süreçte beslenmene dikkat et icebilirsen her gün süt iç inşallah normal bir kiloya ulaşır bebişin🤲🧡
Binnur-cam Laliinnvanilya benimde 18+2 normaldede göbeğim vardi ama 14 haftadan beri belli ozellikle şu 2 haftadır daha belirgin göbeğimi gördükçe bi mutluluk geliyo sevesim geliyo sürekli 🙈