Guzelanne56 Laliinnvanilya 32 haftalığım ama 24 haftalık gıbıyım karından cok basen kol bacak var😂😂 bıde 25 kılo aldım Karnın cok cok küçük
ilkimbebee Laliinnvanilya aynen benimde 14 haftalık gözle görülecek kadar çıkmadı ama biraz çıktı kıyafetsiz anlaşılıyor
EmineDefneGokce Laliinnvanilya 28 haftalığım yeni çıktı azcık😂 yani üstüme yapışan kıyafet olunca belli oluyor başka belli olmuyor
Papatyarslan Laliinnvanilya ya ben 17 haftalığım karnım burnumda resmen nasıl oldu anlamadım sonlara doğru nasıl birşey olcam bilmiyorum🤰🏼🤦🏼♀️
aysethem12 Guzelanne56 çok şükür benim gibi birisi daha var gören 20 haftalık zanneder ama 32 yim yanii bende tedirgin oluyorum 8 aydır her gittiğimde doktora soruyorum neden karnım yok diye👀👀
Zehracerrah Papatyarslan bizde 28 oluyoruz yarın ama benim de kocaman görenler ikiz mi diye bile soruyor
yanealakanealakaa Laliinnvanilya 20ye kadar bende de yoktu yarın 24 haftalık oluyoruz, bir anda çıktı valla slckdogkxlmc
Beybix Laliinnvanilya 20.haftadayım bu hafta ayva kadar çıktı ama mide ile ovalleşti gibi bu zamana kadar pek bişi yoktu 4kilo aldım toplamda da
Guzelanne56 aysethem12 benım hamıle olduğuma ınanmıyor kımse sadece kılo almış gıbıyım ınanın bebegın hareketleri olmasa ıcımde bısey yaşadığına kendım bile inanmam demekkı ıc karnımızgeniş 😂
mommytobe_ Laliinnvanilya kiz ben 28 haftamdayim daha yeni anlasiliyo hamile oldugum acaba bende mi sorun var
Momsy410 Fahriye1937 ben 19+3 oldum beni goren hamile oldugumu anlar cok bol giymediysem. Ne ilginc sizin hic cikmamis