1erkekkannesiiii bbse hayır canım belirtim yoktu regl olmam gereken günde lekelenme gördüm çok az regl oldum sanıp ped koydum. 2-3 saat sonra baktım bisey yok kanama da olmamıştı. Ertesi sabah kalkıp test yaptım pozitif gördüm.
bbse 1erkekkannesiiii bende de akıntı gibi geldi kahverengimsi ama sonra gelmedi o yüzden acele etmym umarım bir mucize olur 🙏🏻
Emineramazan bbse önceleri 1 gün olsa yapıyrdm Ağustos da 4 gün geçti 4. Gün yaptım hamile olduğumu öğrendim 🤗😂🥰
1erkekkannesiiii bbse Ay insallahh hamilesindir canım 🙏 hamileysen doktoruna akıntı şeklinde olduğunu söyle ama mutlaka. Ben o iki damla kanı gördüm diye 30 haftadır progestan kullanıyorum ne olur ne olmaz diye. Güzel haberler ver inşallah
minikpankekim bbse 1 hafta gecince yaptim. Net bi sekilde 2.cizgi gozukuyodu. 19+6 olduk bebitomla ♥️
Mucizebebek2 bbse ben adetime 6 gün kala kaset testtlle öğrendim çok silik bi çizgi çıktı 15 haftalık olduk şuanda çok şükür darısı isteyen herkesin başına inşallah
buketzumrut bbse beta değerine 2 kere baktırdım bir daha da baktırmadım açıkcası en son test verdiğimden 4 gün sonra 200 kusur du