dugmeannesi momqq kendi telefonumun kini yaptircagim bakalım hayırlısı olur inşallah yaaa bende de hiç şans yok 😂😂
dugmeannesi edaa1402 Apple Lara devlet kapatma kararı almış sanırım eşim söylemişti çok üzüldüm ya . Xiomiyi kapatamiyorlarmis sanırım nasıl olur bilmiyorum da bendede sans yok 😂
dugmeannesi boze94 kendimi kimi kullancam telefonunun yapcagi Allah bilir kimin ki olur . Valla çok haklısınız ben asla yasal olmayan şeylere bulasmazdim ama sebeb olanlar utansın işte. Eti sütüde yakında kaçak alacaz bu gidişle .
dugmeannesi Yenianne66 aynen bı 10 gün şebeke gorecek mis telefon sanırım sonrasında IMEI atacaklarmis . Yani bir sorduğumuz öyle demişti bundaki nasıldır bilemedim. İlk gittiğimiz telefoncuyu hiç gözüm tutmadı .
Yenianne66 dugmeannesi yani al desem yanıltırım ama mantıklı genelde Doğu tarafı hep ondan kullanıyor diye biliyorum
dugmeannesi Yenianne66 aynen doğudaki arkadaslarimiz hep onlardan aldı askerler sınıra gidip gekiyolardi . Hepsi çok memnun ben mersindeyim burdada çok fazla var satan yer
edaa1402 @dugmeannesi valla ne olacak halimiz bilmiyorum 😂 Yeni seneye kalkıyor falan diyorlar onu bekliyorum olmazsa alcam artık bi tane mecbur 😂
dugmeannesi edaa1402 iPhone da yapiyolar sanırım onu ya telefonculardan biri demişti xiomiye yapmıyorlar diye
Honeybunch_07 dugmeannesi Annem kullanıyor 2015 de babam getirmişti yurt dışından kendi IMEI yaptıktan sonra hiçbir sorun olmuyor hala aynı telefonu kullanıyor 7 sene oldu .