Krdln2911 Fairytale Amin canım inşallah bende 38+3te sezeryan olucam doktorum haftası iyi diyor zaten ciğerleri de gelişmiş durumdaymış yani benim doktoruma göre erken değil 😊 Rabbim Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Fairytale Krdln2911 amin canımm🙏🏼Benim içinde önemlimolan ciğerlerinin gelişimi ve küveze girmemesi.. benim doktor doğmadan bilemeyiz ama çok büyük ihtimal Gelişmiştir dedi. Oyüzden sormak istedim.
Bitanesininannesi 38 haftalığım tam bugün çatı muayenesi yapıldı ( hayatımda yaşadığım en kötü şey herhalde) perşembeye kadar dogmazsa suni sanciyla bebeği doğurtacak. Çok korkuyorum. Bebek 3.950 Gr ☹️
Krdln2911 Bitanesininannesi Allah yardımcın olsun inşallah ya ben zaten kesinlikle normal doğum istemedim
Durgunsu Krdln2911 37+3 de gittiğimde geçen hafta 3680 gr dı. Cuma Kontrolümüz var bakalım kaç oldu:)
Pelinzade Benim 35 haftalık 2400 dedi si iki haftada 3 kiloyu görür müyüz acaba az geldi bana hızla kilo mu alır
Krdln2911 Pelinzade Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah doktorunuz eğer iyi diyorsa iyidir kilosu bu son aylarda daha yavaş kilo alıyorlar diye duymuştum canım hayırlısı olur inşallah