Aleynaerayy22 Sanki ellerim şiş gibi hissediyorum şişmi normalmi gerçi onuda bilmiyorum ama ödem olduğunu nasıl anlıyorsunuz ? Ayaklarımda bu zamana kadar hiç şişlik yaşamadım sadece hafif bileklerim sisiyor yorulunca geçiyor sonra
hunilimom Aleynaerayy22 eline veya diz kapaginjn biraz altına 5 saniye bastır eğer beyazlık olup yavaş yavaş ten rengine dönüyorsa şişlik vardır
Annis54- Aleynaerayy22 36. Haftaya kadar yüzüm hariç başka bir bölgemde ödem oluşmadı ama burnum aşırı şişti😂 Bu haftada elim ayağımda şişti sabahları ayaklarımda elimde ağrı oluştu ödemden dolayı 🥺
Aleynaerayy22 Annis54- Yüzüm şişmedi benim hiç ama bu sabah ellerimin şiştiğini hissettim sanki ağırlık varmış hissi galiba şişlik oyle oluyor inşallah çok şişmez biyerimiz 🤦♀️
hunilimom Aleynaerayy22 yavaş yavaş başlıyor benim 34 e kadar yoktu biseyim hop bir tansiyon yüksekliği ile adeta top oldum
seyma9188 Aleynaerayy22 Hızlı kilo alımı mı yaşadınız.Bol su için,dışarı çıkamıyorsanız dahi evin içinde yürüyüş yapmaya çalışın.Bide hamur işinden,tuzlu yiyeceklerden kaçınmaya çalışın.
Aleynaerayy22 seyma9188 32 haftalığım 12 kilo aldım toplamda yürüyüş bu aralar hava soğuk hasta olurum diye çıkıp yapmıyorum ama evde de üşeniyorum 🤦♀️
seyma9188 Aleynaerayy22 Aynı haftadayız ben de bu gece 32+0 oluyorum.Her gün olmasa da haftada 2-3 kere çıkıp yürüyorum hem temiz hava iyi geliyor hem de hareket oluyor.Ben 6.5 kg aldım hızlı kilo alımı ödeme sebep olabiliyor maalesef.Su tüketimine mutlaka dikkat edin.☺️
Aleynaerayy22 seyma9188 çok su içiyorum bende canım yürüyüş hava serin diye bu aralar yapmıyorum ☹️ Bende bu gece 32 olucam 😂
nilsmomy Aleynaerayy22 ayaklarım ellerim bileklelrim ödem topladı, ayakkabılarım olmuyor yüzüklerimi de takamıyorum asla eklem yuzugu gibi oluyorlar 😂 ödemden parmak eklemlerim çok acıyor birde ayaklarımın altı yere basınca acıyor
Aleynaerayy22 nilsmomy benimde yüzugum dar oluyo çıkardım o yüzden 😂 ayaklarım benimde sabahları basınca aciyo ödemden mi acaba