Ruvvruvveeydaaa Kızlar selamm hastane çantası için valiz hazırlamayı düşünüyorum, hangi boy valiz kullanılmalı 😅 Bir de kilitli poşet mi alsam valiz içi için yoksa başka önereceğiniz bı şey var mı bebek kiyafetlerini battaniyeleri vs koymak içinn ?
minik_koala_ve_annesi Ruvvruvveeydaaa kilitli poseti hic sevmiyorum kiyafetler doguma kadar havasiz kaliyor ben valiz duzenleyici almistim orta boy valizde isimi gordu canim
1erkekkannesiiii Ruvvruvveeydaaa ben de valiz yapacaktım ama çantaya her şey sığdı. Bana sırt çantası yaptım bebeğe de el çantası yaptım 🌸 30. Haftadayız birkaç hafta daha geçsin arabanın bagajına koyarım artık 🥰🥹
Daffyy Ruvvruvveeydaaa 31+2 yim şimdiden ağırlaşmış hissediyorum kendimi. Bebeğinkileri valiz içi düzenleyici almıştım onlara hazırladım benimkiler kaldı😊 bende valize koyucam. Aslında emzirme yastığı almasam küçük bavula da sığar ama herkes al diyor o yüzden büyüğe koycam😅
Bebekdelisi Ruvvruvveeydaaa ben valız ıcı aldım cnm cok rahat oldu hıc bııs bırbırıne girmedi düzen tertip oldu sımdı aynıısı kullanıcam buyuk boyun bır tık ufagı yettı bana
Ruvvruvveeydaaa 190793 Bende 31.haftadayim valla, yavaş yavaş yıkayıp utuleyim diyorum. Agirlasinca yapamam herhalde yoruluyorum çünkü hemen bünye olarak zayıfım 😂 Hazır dursun diyorum en azından kafam rahat olur
1erkekkannesiiii 190793 30. Haftadayım bende canım geçen hafta hazırladım ağrım çok daha sonra yapamam diye 🥲
Kara77 190793 Bende 30. Haftamda hazırladım🤭 çamaşırlarını yıkadım ütülerim hastane için olanları güzelce ayırdım kilitli poşeteler koydum toz vs olmasın diye kenara kaldırdım. Birde valiz ici düzenleyici almıştım onlara da güzelce koydum öyle karışık kurusuk olmadi ne nerde belli Şuan 35. Haftamdayım geçen gün de bir iki eksik vardı bez ıslak mendil vs onları da alınca valise yerleştirdim herşey hazır 🤭 iyi ki yapmışım çünkü şuan ben çok çabuk yoruluyorum eğilip kalkmak bir ayrı mesele o yüzden iyi ki yapmışım şimdi bekleme zamanı 🤩
Sevim2211 Ruvvruvveeydaaa ağırlaşınca çok zor oluyor ben 33te hazırlamıştım canım. Hurçlara yerleştirdim ben küçük valiz yaptım bebeğinkiler ve benimkiler olarak ikiye ayırdım.
DefCan01 31+5 teyim hazırlamak için can atıyorum ama erkenden yapmak istemiyorum 35 e kadar beklerim. Mini hurclar kilit poşette ideal bence maksat içinden alacaklarimiz karışmasın birbirine girmesin..
Ruvvruvveeydaaa DefCan01 35e kadar ben ayağa kalkan herhalde 🥲 Biraz çabuk yorulan bı yapım var maalesef
Sevim2211 Ruvvruvveeydaaa Düzenli oluyor en azından. Hemşireye verilecekleri de bi.bohça içine koyabilirsiniz sararak
Ruvvruvveeydaaa Daffyy 😂 Bende orta boy yeter diye düşünüyorum. Bir de tam ocakta doğacak gibi görünüyor, kalın hirka falanda alicam ya kendime 🥲 Rahat rahat sigsin diyorum 😀
1erkekkannesiiii Ruvvruvveeydaaa evet canım çabuk yoruluyorum ben. Bide bel ağrısı var koca göbek 🥹😢 zorlandım bayağı katla koy düşün onu koy bunu sığdır ayyy 😂 valla yap bacım halin varken
Ruvvruvveeydaaa Bebekdelisi Bende büyük boyun biraz ufagini kullancam muhtemelen, yeterli olur diye düşünüyorum bakalım 🥲
Kara77 Ruvvruvveeydaaa bana küçük boy valiz yetti. Birde yedek bez ıslak mendil yedek kıyafetleri anne çantası oluyor ya ona koydum