Semanurk Zeynep_61_70 şerife hocada iyidir aslında ama pek gülümsemez serttir. Hoş çoğu öyle oradakilerin. Ama gizem hoca zaten yeni orda onlar gibi değil pek güleç ilgili konuşur dinler. Memnunum ben
Kayaozge efsunaden Çam sakura daha iyi hastane yeni zaten ama doktorları genel de asistan doktor 😮💨ama Kanuni’nin doktorunu çok beğendim ilgili ve bilgiyi de iyi veriyor 😌
Gamzerstoglu Yarensgr sormadım sağlık sigortam olduğu için muayene ücreti de girişte söykendiği için bilgim oldu. Ama kontrole gittiğimde doğum ücretini sorarım 🙂
MinikBrokoli Mnire duydum çok iyi bir hastane durumun el veriyorsa hiç düşünme , çok övdüler bana ama doğum ücreti çok yüksek geldi bize
Kayaozge Hivdaeren Haklısınız bi kaç kişide hep orayı öneriyor aslında bende orayı çok beğendim ama dediğim gibi randevu bulmak çok çok zor oradan randevu düşürene kadar yapacağım testlerimin haftaları dolup günleri geçer 😌
Kayaozge busragundogan3437 Evet evet bir de öyle bir sorun var ben sorduğum da burda doktorlar sabit kalmaz hangisine denek gelirsen diyor birde doktorlar asistan doktorlar hep
Aleynas Em0s Op. Dr. Mustafa Özgür’e muayene oluyorum kendisi çok ilgili birisi çok da memnunum baya ilgileniyor. 👍Şuan 23 haftalık olduğumuz için doğum ücretleri hakkında henüz bir bilgim yok 🤗
Hande20 Minikmucizelere hayır ikinci gebeliğim. Bi kızım var 3,5 yaşında. Sizin ilk mi kaç haftalıksınız
Minikmucizelere Hande20 Allah bağışlasın 🙂 maalesef hamile degilim henüz dış gebelik gecirdim iki buçuk üç ay kadar once kaç yaşındasın
merveaslannn Hurshida ben de devlete gittim 6 aylık olana kadar ikidir ali beye gidiyorum çok memnunum tatlı dilli birisi benim için bu çok önemli 🌺
Tugceabaz Ceren3510 benim doktorum 12 bin dedi 30 ekime kadar şuan 16 bin tl olması lazım ama karataştaki doktorlar ne kadar söylüyor bilmiyorum benim doktorum orda doğumu yapıyor sadece arayıp sormanız lazım
Edasahiin Çakmak erdem Gülçin Hanım’a gidiyorum ben de tavsiye üzerine gittim çok memnunum , bana fotoğraf verebilmek için 5 dakika boyunca bebişimin yüzünü dönmesini bekledi çok ssbırlı 😄
Bhr1234 Edasahiin Merhaba, bende Erdem Hastanesi Gülcin hanima gidiyorum çok tatli kadin :) hyftaya doğum ypaacağim
Ayytacc Tubatgn 28Ayrintili ultrasona giricem 29 sonuc bakalim bi daha ne zaman cagiricak insAllah cnm
Melihaklc merveaslannn bizde 35+5 haftaligiz 1 hafta ara ile gidiyoruz Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah 😇