Cananinbebis Minikmucizelere sarayköyde oturyom pamukkale üniversitesi hastanesine gidiyorum normalde odak hastanesine gidiyordum ama değiştirdim sen nereye gidion acaba
Zeynep_61_70 Semanurk bende şerife Tuğba karamana ama hiç memnun değilim hemde hiç siz memnunmusunuz gizem berfin uluutku sanirim değilmi
Bulutt61 ggulsaahhhhhh kurtkoy emsey hastanesi dr.canan yilmaz muhtesem bi doktor 2. Dogumum olucak insallah
Trapezunta Bulutt61 ben de Canan hanımda doğumumu yaptım 17 gün önce. Daha önce de bir düşüğüm olmuştu Kürtajımı da o yaptı. 10 tane doğursam yine Canan hanıma giderim. Çok memnunum kendisinden çok iyi bir doktor 🥰🫶🏻
Semanurk Zeynep_61_70 şerife hocada iyidir aslında ama pek gülümsemez serttir. Hoş çoğu öyle oradakilerin. Ama gizem hoca zaten yeni orda onlar gibi değil pek güleç ilgili konuşur dinler. Memnunum ben
Lenaaaa sedefyrs1101 ne güzel, alternatif olarak aklımda bulunsun o halde 😌 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah miniğinizi 🌸
melikesenq Aysinvebebito aynı hastane dr serap durmuşoğlu 😊5 haftadan bu yana kendisinde takipliyiz şimdi 32+4
Aysinvebebito Tubidy melikesenq Aaa cok güzel bende serap hanımın takibindeyim iki kez görüştük 12+1 olduk bugün :)) nasıl memnun musunuz doktor hanımdan
Cananinbebis Minikmucizelere muhammed gocmene gidiyordum şuan 37 haftalık hamileyim kendisi süper bir doktor ama doğum ücreti yüksek o yüzden üniversitede doğum yapmak istedim
Ayytacc Tubatgn 28Ayrintili ultrasona giricem 29 sonuc bakalim bi daha ne zaman cagiricak insAllah cnm
FatosNazim53 Eldgrn Ayy ben Rize de yaşıyorum var mı acaba Rize’de olan ve özel Şar hastanesi ne giden 🙏
Kayaozge Serra3418 Kanuni de yaparım her halde çünkü dediğim gibi sakura da randevu bulmak büyük bir şans bende gideceğim zamanlar da bulamıyorum o yüzden Kanuni’ye devam ederim 😌