tugbacns Baharshin rennie duo şurup… mide yanmam için vermişti doktor ama ne yazıkki fayda etmedi şuan dilime bir damlası değse kendimi kusarken bulurum öyle soğudum 😄
Amber Baharshin bütün yediklerimden tuzlu ekşi bile olsa ağzımda yedikten sonra tatlı bi tat bırakıyordu, yani tatlıdan nefret ediyorum bütün yiyeceklerden o tadı almaktan, soğan, kahve, sigara kokusundan ….
Sevim2211 Baharshin Yumurta, Kaşar peyniri, ve pırasa başlarda yumurta yiyince çıkardım. Kaşarın yağlı tadını alınca midem bulandı. Pırasa aşererek yememe rağmen istifra ettim. Ama şuan hepsini tekrar yemeye başladım bi sıkıntı kalmadı 😇
MinikBrokoli Olsaydı belki bu kadar kilo almazdım 😂😂😂(6bucuk ayda 14 kilo🤪) Full + full ne bulsak yiyoruz , gebelikten önce yumurta sevmezdim , şimdi yiyorum😂 Allahtan bazı yiyecekler yasak 🚫 😂😂😂 Kızz bulanmayan mideyi bile zorla bulandırıyoorum ya 😂😂😂
Amber Gamzecem bende aynıyım. acaba kaç haftalık hamilesiniz eğer benden önce doğurursanız bu durum değişti mi sizde bilmek isterim 😁
Zelis97 Haftadayım vernel ve yumoş deterjan kokusu, sigara kokusu hâlâ midemi bulandırıyor. Kokuyu aldığım an kusmaya başlıyorum 🙄
Busra-94 Mercimek çorbası, bulaşık deterjanı, yağlı salçalı yemekler, haşlama kokusu, bir de mutfakta açıkta yemek, çöp olmamasına rağmen her yeri yağçözle silmememe rağmen mutfak kokusu alıyordum 🥲
Beyzabedia Baharshin ben yumurta hiç yiyemiyorum ya 10 haftalığım için almıyor 🥲🥲 kırarak tüketmeye çalışıyorum yada yumurta ve patates haşlayıp yiyorum 😭 bebeğim gelişmez diye korkuyorym
ikimelekannesii22 Beyzabedia korkma canım bende hiç yemedim yumurta şükür bebeğimi etkilemedi doğdu 1 aylık bi sorun yok şükür🫠
Baharshin Beyzabedia canım illaki haşlamak gerekmiyormuş doktor bana kıymalı yada Menemenli hani illaki bıseye kırıp yesende olur demisti
Ersagununannesi Eşimden tiksinmiştim ben 😂 ben bu ağzı nasıl öpüyormuşum dedim. Klasik sigara ve kahve kokusu çok yoğun oluyordu. Ama ataklarım azaldı şükür artık o kadar tiksinmiyorum. Ama kırmızı et hazır pişmiş bi şekilde gelirse yiyebilirim ama evde pişiremiyorum hala. Yumurtanın hiç bir şeklini hala yiyemiyorum. Başkasının evine gidince hiç bir sorunum yok ama kendi evime girmek için kapıyı açtığımda bile evimin kokusundan öğürüp kusuyorum. İnsan kendi evinden tiksinir mi 😂
Baharshin Ersagununannesi hahaha ben insanlardan falan tiksiniyordum herkes pismis givi geliyordu ögürüyordum😂😂😂😂
happiestMom Ersagununannesi sanki bu yorumu ben yapmısım gibi okudum resmen 😄 ben eşimden ölene kadar tiksineceğimi düsünmeye bile baslamıstım gördüğümde midem bulanıyodu beni öptüğünde aglıyordum allaha sükür suan onların hepsi gecti bitti 28+4 haftalık olduk bir zahmet gecsin. 😄😄
prensesinannesi94 Baharshin hamilelikten önce hergün yumurta yerdim şuan 17 haftalığız asla tahammülüm yok ve sigara kokusuna 🤮
Meltem_zumra_sahdalaman Tavuk ve kırmızı et🤢🤢 töbe estağfurullah tobe ne zaman kırmızı et yada tavuğu görsem istemsizce kusuyordum. Kırmızı et geçti çok şükür ama tavuk halen devam ediyor. Tavuktan bayaa bayaa İğreniyorum sanırım 😬😬