Baharshin Ben 16 hafta full çıkardım çok kötü dönemlerdi prilam bile fayda etmiyordu ama ona rağmen ilk 3ay bebek açısından beslenmeye dikkat ettim zorlasa olsa yedim(15dk sonra çıkarış😂) tabi 4aydan sonra dikkatsiz beslenmeye başladım yani ilk 3ay önem verdim uzun lafın kısası o zorla yediğim donemlerde tiksindigim tek bişey kaldı oda kuru kayısı 🤦🏼♀️ay yazarken bile kötü oluyorum ömür boyu yemek galiba😂😂 sizin ne oldu tiksindiginiz?
srnglcskn Baharshin haşlanmış yumurta 30+4 hala kokusuna tahammülüm yok ☹️ Hamilelikten önce her kahvaltıda yerdim
Baharshin srnglcskn ay evet ondan da tiksindim ama onu belki bir ihtimal yerim de kayisiya tahammül kalmadı. Hamilelikte yumurta çok önemliymis ama ben 4aydan sonra bıraktım malesef onuda içim almiyo
asyagibi srnglcskn yumurta kokusu kalıcı oluyor biliyor musunuz 🤦🏻♀️ Doğumdan sonra da kalıyor bazılarında
Beyzabedia Baharshin ben yumurta hiç yiyemiyorum ya 10 haftalığım için almıyor 🥲🥲 kırarak tüketmeye çalışıyorum yada yumurta ve patates haşlayıp yiyorum 😭 bebeğim gelişmez diye korkuyorym
koohydal miranmomsss ay benimde ya, nasıl severim normalde. kırmızı et, beyaz et, balık, sakatat hiçbirini yiyemiyorum, kokusuna bile tahammülüm yok. normalde dananın herşeyini yiyen ben şuan ne hallere geldim 😔
MadameHappy34 Baharshin yumurta Kırmızı et tavuk türleri hepsi.🤣 domates avokado o kadar çok ki ne yiyorum diye sorsak daha kolay cevaplarım.
Aleynaerayy22 Baharshin Kahve den tiksinmiştim aşırı derecede kokusuna bile oguruyodum yani etten soğudum diyebilirim olsa yerim olmasa hiç aramam ☹️
Baharshin SU55 bulantılar benim 7 haftadan sonraydıgaliba tam hatırlamıyorum canım ama herkesin bir olcak diye bişey yok
seyma9188 Baharshin Soğan,sarımsak,domates,biber,yumurta,tavuk,et,balık 🤣 Sıcak yemek kokusu da var.Oyy anam ne çektimm bee🤣