• Doğum
  • Sezeryan sonrası acil yardım

Arkadaşlar sezeryandan sonra ne zaman toparladınız dikişlerinizin acısı ne zaman hafifledi ağrılarınız ne zaman geçti yardımcı olurmusunuz birde bazen sütüm gelmiyo bebek doymuyo ağlıyo ucu yok diye tutamayabiliyo ne yapabilirim

Birde ne kadar çok yürürsem o kadar çabukmu toparlarım mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum

Tugcozden yürümek ve kayısı hoşafı 👌🏾 ben hasta yatağına hiç yatmadım gibi bir şey, yürüdüm odadaki koltuğa uzandım, yürüdüm sandalyeye oturdum. ağrılarım gelince serum alırken yatıyordum. gerçekten güzel toparladım. eve geldiğimde bayağı dinçtim pek ağrım yoktu ama desteksiz doğrulamıyordum. tamamen iyi olmam 1 haftayı buldu galiba. ama 1 haftadan önce de bir çok şeyi kendim yapabiliyordum. oturmak kalkmak sıkıntılıydı

twinboymama bende yürüyüm o zaman bol bol yürümek istiyorum aslında ama dikişlerim biraz acıyo zarar veririm diye korkuyodum sadece

Tugcozden bana doktorum ne kadar yürürsen o kadar çabuk ayaklanırsın demişti ama sadece ilk kalkarken dikişim ağrıyordu, yürürken ağrımıyordu. siz de sabah doktorunuza danışıp yürüyün bence. Allah korusun.

Tugcozden silikon uçlar var ondan al canım
          Her insana göre değişiyor ben tam 5.günde iyileşmeye başladım normal yürüyebiliyordum falan

Deryabb ne zaman hafifledi pek bugün ilk günüm ikinci güne biraz daha hafiflemiş olurmuyum 😊

twinboymama yürümeye çalışıyorum bol bol herkes öyle diyo doktorada sorarım yine öyle yürürken aşırı acımıyoda sadece tam doğrulamıyorum

Tugcozden o biraz zorluyor evet. ama her gün bi öncekinden çok çoj iyi olacaksın bunu unutma. en zor günün ilk günün

Tugcozden 1 hafta 10 güne toparlanmış olursunuz en geç, çok ağır iş yapmayın ama evdede olsa yürümeye çalışın,hoşaf gibi şeyler tüketin bağırsaklarınız daha çabuk düzene girsin en azından kabızlık çekmeyin.göğüs uçlarınız için silikon uçlar var onu deneyebilirsiniz faydasını gören çok kişi olduğunu okumuştum.🌸 çok geçmiş olsun

twinboymama

kivicik

Deryabb
                    Çokk teşekkür ederim arkadaşlarr 🙏🏻 Bugün üçüncü günüm yavaş yavaş hafifliyo sanki sadece yatarken sırtüstü yatabiliyorum birde oturup kalkarken sıkıntı çekiyorum