Mer93 Kesinlikle herşeyden önce alınması gereken bi alet. Gereksiz diyenler kullanmadığından öyle diyor bakmayın onlara. Tavsiyem kendinden nem ölçerli olsun yoksa bile sadece buhar makinası almayın yanında nem ölçer olmalı mutlaka fazlası da zarar çünkü. Sadece bebek olarak düşünmeyin biz de çok rahat uyuyoruz oğlum 6 yaşında özellikle her kış her gece olmazsa olmazımız. Weewell kullanıyorum çok memnunum
hukukcuanne_06 Bebeğin burnu çok tıkanık oluyo her gün aspiratör kullanıyorum o da aslında zarar verirmiş bi yerden sonra o yüzden ben de alıcam inşallah ama iyi olanlar çok pahalı😔
minik_koala_ve_annesi Aass nemlendirici onerilmiyor pek canim petek icin su kutulari var ondan asabilirsin havlu islatip koyabilirsin odanin nemi yuksek olmasi cok onemli 1.5 aya kadar bebeklerin burnu tikaniyor emmede zorluk yasiyorlar 1 ayligiz suan bizde de o dert var
Anonymousmom Aass Biz bebek için aldık . Birkaç gün önce eşimle grip olduk gece uyurken kullandık kesinlikle burun tıkanıklığı yaşamadım gece rahat uyudum gribimi bile çok rahat atlattım nefes almayı çok kolaylaştırıyor . Tavsiye ederim 👍
Esayser İlk bebeğimde arzumun gece lambalı nemlendiricisini almıştım onu kullanacağım bence baya işe yarıyor hemde gece lambası kısmı aşırı güzel
yesillimonn m_k34 weewel marka aldık suanlık memnunum aromatik yağ kısmıma coldmix damlatıp calıstırdım dün gece baya hoşuma gitti hamilelikten dolayı burnum tıkanıyor gece acıyorum o tıkanıklık gitti olmuyor yanı bu kadar işe yaracagını sanmıyordum açıkçası 😃
Sseennaa Kesinlikle bebekten çok ben fayda gördüm. Kaldıgım yer malesef kaloriferli ve agzımızı burnumuzu kurutuyor. Biz cocuk için aldık ama şimdiden kullanmaya başladık o kadar fayda etti ki anlatamam. Bence şart.
m_k34 yesillimonn çok iyi benimde hep tıkalı şuan hastayım daha çok tıkandı en kısa sürede almam lazım.
minik_koala_ve_annesi ardenmoms nerden aldin kuzum aslinda onermiyorlar kararsiz kaldim bebegiminde burnu tikanik menmunsunda alayim bende bakayim
ardenmoms minik_koala_ve_annesi bana doktorum önerdi bunu kim önermiyor şaşırdım vallahi hatta içine uçucu lavanta yağı katın diyorlar ben trenyoldam aldım canım
ardenmoms minik_koala_ve_annesi bilmiyorum kuzum ben öyle denemedim sadece su koyup demlendirdim odasını iş görüyor baya adı gece lambası ve hava oda nemlendiricisi diye geçiyor
melikesenq Benim bile burnum ağzım çok kuruyor, bebişler çok daha hassas ankaradayız kaloriferler gece yüksek ısıda, dışarının havası da kuru zaten kışın. Ben uygunken weewell aldım ama üstten doldurulanlar daha konforlu bence.