busbussss Sobb İğne batması tarzında ağrılar olabiliyor geçmiş zaman çok hatırlamıyorum yanlış yönlendirmiyim sizi, çok rahatsız edecek düzeydeyse doktorunuza bi sorun isterseniz
busbussss Sobb bir şey kullanmamıştım hayır ama bu iğne batması sürekli bir durum değildi sizin sürekli oluyorsa doktorunuza danışın içiniz rahat eder
dilinkopsunemi-bisus busbussss benim sağ kalçada oluyo yataktan kalkarken yada otururken kemikler kasılır gibi oluyor bebek de ağır basınca normal doktorun verdiği ilaçlar işe yarıyor biraz
busbussss dilinkopsunemi-bisus evet benim de yürürken oluyor tek taraflı olarak hareket halindeyken onun dışında otururken olmuyor
matematikcianneee Benimde sağ kalçam yürürken ağrıyor baya canım yanıyor yürürken perşembe günü doktor randevum magnezyum kullanınca geçiyor mu hanımlar yürüyüşlerimi yapamıyorum bu ağrıyla
busbussss matematikcianneee magnezyum kullanınca geçtiğini söylüyorlar buradaki arkadaşlar kullanmakta fayda var tabiki doktorunuzun da önerisiyle. Sizin de son haftalar mı
Sevgili-anne Haftamdayım evi süpürüp sildiğim günler mutlaka kalçam ağrıyor. Bir de bazen sabahları uyandığımda kalçam çok ağrıyor ama gün içerisinde geçiyor.
busbussss Sevgili-anne evet yorulunca yürüyünce oluyor sizin de sadece sol taraf mı ağrıyor yoksa iki taraflı mı
immos busbussss açıkçası hiç belli olmuyor bugün biraz temizlik yaptım şuanda sağ kalçamda ağrı var mesela basarken sağ bacağıma bıçak gibi saplanıyor sağ tarafın ortasına neye göre oluyor bilmiyorum
busbussss immos kendimizi yorunca oluyor vücut ağırlaşıyor bir de ondan da kaynaklı olabilir sıcak tutmamız da gerekiyor havalar soğudu
matematikcianneee busbussss tek taraflı sağ kalçam çok ağrıyor hayat kalitemi düşürdü baya yoksa 27 +2 bugün son haftalarda değil daha
Glshozcn busbussss benim bel fıtığım vardı gebelikten çok önce teşhis koyulmuştu. Gebelikte çok bir sıkıntı yaratmadı ama dediğiniz gibi yürürken kalçam ağrıyordu. Tek taraflı olur genelde. Basenlerde de ayağa vuruyor.
busbussss Glshozcn evet vücut ağırlaşınca ağrılar da artıyor dediğiniz gibi çoğunlukla tek taraflı oluyor
yagizegemom busbussss şuan 20. Haftamdayım yürüyünce ayakta çok durunca bide aynı pozisyonda çok oturunca aşırı ağrıyo benimde sol tarafta oluyo sadece böyle nasıl gidecek bilmiyorum bende çok erken başladı ağrısı 10. Haftamda felandım galiba 😓
busbussss yagizegemom evet bazen erken başlıyor bazen daha geç oluyor benim de hareket halindeyken oluyor genel olarak Allah şifa versin herkese inşallah
Sobb yagizegemom bende 13. Haftamda başladı bebeğimiz için kalabalığız b3nce tatlı ağrılar diye düşünüyorum.