m-rve Kızlar lütfen yardımcı olun bebeğim 27+0 bugüne kadar herseyi normal gidiyordu bugün doktor karin çevre ölçüsü 10 gün geri geliyor dedi fakat bebeğimin haftası günü hala aynı orada bi sorun gerileme yok böyle bir şey yaşayan bebeğine kilo aldırabilen oldu mu🙏🏻🙏🏻😔
egeninincisii Nnanaa Çok güler yüzlü, arkadaş gibi olduk, Utkan beyin de yakın arkadaşıydı ☺️ Siz ne tarafta oturuyorsunuz? Biz Necat Bayel Anadolu Lisesinin arkasında oturuyoruz, yürüyerek 5-6 dk hastane.
Nnanaa egeninincisii ben onkoloji hastanesinin tam orada oturuyorum en yakın defa yine bana 10 dk da gidiliyor. akademiye gittim başta ordaki doktorla yıldızımız tutmadı. Sallıyordu başından. Tuncay yüceye gittim riskli gebelik dedi ilk dr kordonda tek damar var diye o da 3 kontrolden sonra riskin yok istediğin doktorla devam edebilirsin dedi Utkan beye geçtim ay o da gitti işte 😔
MBCG Nnanaa Ben Abdullah Göymen’e gidiyodum ilk gebelikte kalbi durdu kürtaj oldum.Defa Life da chek up yaptırdım Arif Deniz bana sende polikistik over var hamile kalamazsın dedi ama ben kaldım hemde evliliğimin ilk ayından dedim daha sonra Abdullah Göymene gittim hocam bende polikistik over varmış dedim ya git kızım sen kendiliğinden hamile kaldın yok dedi sende bişey ki üstüne yine hamile kaldım 4 aylık hamileyim Arif hoca değişik bi adam bişeyden anladığını da sanmıyom relax kuğul bi tipi var başka dünyalarda yaşıyo değişik
Nnanaa MBCG abbo 🤣 ben de hiç yorum göremedim burada baktım 4 5 yıl öncesinin yorumları falan bir sorayım dedim. Teşekkürler
-_Esra_- Gaziantep defalife Hastanesi’nde Manolya Yılmaz Belgin diye bir doktor var ben memnun kaldım Gaziantep’e göreve gittiğimde adetim gelmesin diye ilaç yazdırmıştım kimdir nedir bilmem ama pek memnun kaldım orta boylarda esmer kısa saçlı bir bayandı Eşgalini de vereyim 🤣🤣🤣 birdaha gider misin diye sor çok zor aramızda 877 km var diyeceklerim bu kadar geçmiş olsun Nanana bacım 🥰
Nnanaa -_Esra_- komutanım o doktoru sordum da dediler dolu 😒😒 herhalde çok hastası var şansıma 😒 eskişehirdesiniz siz dimi ben de eskişehirliyim🤩
-_Esra_- Nnanaa Evet bende bayağı sıra beklemiştim hatta benim acelem var biraz öne alabilir miyiz dönmem gerekiyor dediğimde boş olan doktorlara git haksızlık yapamam demişti mal gibi kalmıştım🤣 ama yaptığı hareket çok hoşuma gittiği için bekledim 5 6 kişi daha 🤣🤣 Eskişehirdeyim canım Evet şuan bebem doğdu izinliyim lohusayım bol bol meme var süt var boklu bez var zort zort gaz var uykusuz geceler var gençliğimi yedi bu kız 🤣🤣🤣🤣