Sevgili-anne ensensr23 kız bebeğin genital bölgesinin gelişmesi daha geç oluyormuş erkek bebeklerde daha erken haftalarda gelişmeye başlıyormuş.
ensensr23 Sevgili-anne birde kız çocukları çok nazlı oluyo göstermiyorlarda çoğunlukla daha anne karnında belli nazlı oldukları 😅
Kbramhmt Benimde yarın muanem 11+4 benide uyku tutmuyor 3. Gebelik ama hepsi farklı hepsi ayrı güzel heyecan rabbim her isteyene nasip etsin inşallah
kaderbylozturk eda-ak kızdır o oyuzden soylememıslerdır kız gostermıtor cunku benım 11. Haftada bacakları acıktı erkek 😁
eda-ak kaderbylozturk Baştan beri bana da hep kız gibi geliyor inşallah sağlıklı olsun da biraz daha bekleriz napalim 😁
birprensbirprensesannesi- Ben oğlumu 12 kızımı 13 haftalıkken öğrendim devlet cinsiyeti söylemiyor devletede takipliydim 20 haftalıkken bile göstermiyor diyordu
ensensr23 Bebeğimi gördüm ve kalp atışını duydum çok şükür ama cinsiyet tahmini yapın dedim çok erken dedi şuan tam gelişmediği için organları hepsi kız gibi görünür dedi☹️
Kbramhmt ensensr23 bende gördüm hatta bebegide göremedim ultrason o kadar kötüydü ki özele gidicem inşallah ileriki haftalarda
ensensr23 Kbramhmt Benim gittiğimde özeldi doktorumda çok iyi ama kendisi yanılma payından dolayı umut vermek istemiyorum dedi tam netleşince söyliycem dedi ama ben heyecandan duramıyorumki
ensensr23 eda-ak Rabbim sağlıklı doğurmayı nasip etsin cümlemize gönlümüzdekinide nasip etsin benimde bir kızım olsaydı yeterdi bana hayırlısıyla