ensensr23 Yarın sabah gidicem doktora 5 haftalıkken gitmiştim en son çok heyecanlıyım bebeğimi göreceğim ve kalp atışını net duyacağım için sizce cinsiyet belli olurmu şimdi
Yesim52 ensensr23 benim ilk gebelik.suan 28 haftalığım.kızım olacak.doktora girmeden çikolata yiyin mutlu olsun bebiş
ensensr23 eda-ak devletmi özelmi acaba devlete geçen hafta gittim onu muayene den saymıyorum ne kalp nede bebeği gösterdi iyi dedi sadece okadar
kaderbylozturk eda-ak kızdır o oyuzden soylememıslerdır kız gostermıtor cunku benım 11. Haftada bacakları acıktı erkek 😁
ensensr23 Yesim52 gösterirmi öyle ben hep tatlı yiyince daha çok hiperaktifleşip göstermez diye korkuyorum
Meryyil ensensr23 Doktor özellikle tatlı biseyler yiyip gelin diyor ,bana da öyle demişti hareketli oluyormus o zaman :)
minik_koala_ve_annesi ensensr23 12.haftamda ogrendim canim sonuna kadar da hic degismedi oglum oldu allah gonlune gore versin saglikla sihhatle inssllah🥰
Pamukasln 11+3te doktorum yüzde doksan kiz dedi cumartesi randevum var kesin öğreniriz diye düşünüyorm 15+5 olacağız