AliBarlas2816 Nazlickk geçen hafta gittim 31+1 de 2015 gram dık doktorum on gün önden gidiyor demişti değerleri 32 ile uyumluydu🤭 bu şekilde önden gidince daha mı erken doğarlar bilgisi olan var mı kızlar 🙂
ZelihaaK AliBarlas2816 bilgim yok ama kiloyla doğum zamanının pek alakası olduğunu düşünmüyorum açıkçası bizimde önden gidiyordu sonradan haftasıyla aynı gitmeye başladı sağlıkla gelsin, 😊🙏
Merve201119 ZelihaaK yarın tam 38 hafta oluyorum ve doğum yapicam insallah 3350 gram 52 cm çıktı dün bebeğim
ZelihaaK Merve201119 ayy Çok sevindim kilosu da gayet iyi sağlıkla al kucağına sezeryan sanırım 38 de planlı doğduğuna göre 🙏 Allah analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı olsun inşallah 😊
Selinayyy ZelihaaK 37+2 olduk dun kontrolumuz vardı 3.100 kilosu dedi doktorum gayet iyi dedi bakalim doğunca ne kadar olucak 🥰
ZelihaaK Selinayyy ne zaman doğacaklar çok sabırsızım çook 3 buçuğu bulur tahminimce geçedebilir sağlıkla gelsinler inşallah 🙏😊
ZelihaaK Nazlickk en hayırlısı neyse o şekilde olsun inşallah 4 ü geçerse normal yapmıyorlarmış banada öyle söyledi doktorum sağlıklı olsunlar da kilo doğumdan sonra da alınır Allahın izniyle 🙏🧿
Selinayyy ZelihaaK Ay evet bende vian önce gelsin diye bekliyorum sağlıcakla gelsinler inşallah evet geçer 3,5 bucugu 🥰
meraklianneadayi23 25 haftalık hamileyim 1 hafta önce gittiğimde 800 gramdı ❤️ İnşallah tombik bir bebeğim olur rüyamda hep tombik bebek görüyorum