Beyazeller Arkadaşlar ilk gebeliğim ama almadılar içeri eşimin😒 Neden almıyorlar ? Onunda görmesini istiyordum 🫠
Azizinannesi2 Beyazeller devlet hastanesi almıyor özeller alıyor hangi devlet Hastanesi’ne giderseniz gidin eşinizi almazlar içeriye 🤷🏼♀️ hatta bazı devlet hastaneleri ultrason resmi bile vermiyor 🤷🏼♀️ bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza alın inşallah 🙏❤️
Yagmurrr98 Beyazeller Evet almıyorlar ama ultrason kağıdı veriyorlar bana en az 20 taneden fazla fotoğrafimiz var
arirangg Beyazeller Hiçbir devlet hastanesinde içeri almazlar. Hatta kalp atışını ilk kez dinleyecekken bile almıyorlar
Beyazeller Azizinannesi2 Evet bana vermediler ama telefona çekmem için telefonu verdiler 😝 videoya aldı bende .Ne saçma neden almıyorlar
Yagmurrr98 Beyazeller Benim eşim detaylıd gördü bı garibimm bide doğumda görecek en azından bana gösteriyor doktorum ekranı 🤣🤣🤣
Beyazeller arirangg Neden ama bence bunun için bi başvuru yapmalıyız bundan rahatsız olduğumuzu ve alınması gerektiğini imza falan mı toplasak napsak
yaasemin Beyazeller devlete almıyorlar yoğunluk çok diye özel takipliyim her randovu da eşimle beraber gidiyoruz
Nnanaa Beyazeller devlette bizi zor alıyorlar bacım ya 😂 özele gidiyorum normalde bir defa gideyim dedim sıra beklerken daha pişman oldum 😂
Melike_nur53 Beyazeller malesef devlette kimseye izin verilmiyor tek sıkıntıaı bu he şmylede birşey var ulturasonlar okadar kötü ki ben bile anlamıyorum erkekler hiç anlamıyo 🤦🏻♀️
Esracaa1 Melike_nur53 o kadar haklısınız ki ben bile hiçbirşey den anlamıyorum 13 haftalık özelde çekilen ultrason kağıdı 16+5 günlük olan devlet kağıdından daha net
Citlembikk Beyazeller evet bende bi kere gittim devlete pişman oldum ekran karıncalıymış ultrason kağıdı vermediler sonra eşimi çağırabilir miyim dedim direkt hayır dedi çok saçma geliyor bana benim görme hakkım kadar onun da hakkı var çok saçma gerçekten
benimmdunyamm Beyazeller devlette çoğu doktor almıyor ama brn devlette bir doktora gidiyordum o alıyordu hatta özellikle yanına çağırıyordu gel sende bak diye vicdana kalmış
Tubatgn Beyazeller Bazı hastalar rahatsız olduğu için eşleri almıyorlar içeri canım mesela benim gittiğim hastanede sadece kadınlar var bekleme salonunda bile erkek yok çünkü nst odası ultrason odası tarama odaları hepsi o katta ve hiç bir kadın erkek görmek istemiyor odadan odaya giderken ☺️
Beyazeller Tubatgn Anladım ama erkeklerde vardı dışarda sorun olmadı ,ayrıca odalar genişti tek hasta girebiliyordu ve kapıyı kilitliyorlardı hasta içerdeykeb kimse girmesin diye .İlk gebeliğim hiç memnun kalmadım koskoca hastanede tek kadın doğumcu kalmıs 😒😫