Gamze79 mimar_anne yap canım kıyafetler zaten çok kirli değil yüksek derece sıkma yapınca kötü olur kiyafetler bence
EAK mimar_anne deviri yükselt ama ısı 30da kalsın bence. Çünkü bebek kıyafetleri organik boya kullanıldığı için hemen renk atıyor
mimar_anne KayraVeAnnesi_06 kesinlikle şimdi beyazları 30 derece 800 devire attım tam istediğim gibi çıktı canım çok hafif nemi kalmış 1000 de yıkasam kupkuru çıkar sanırım 😂
KayraVeAnnesi_06 mimar_anne Bende sizin gibi açık renkleri yıkadım sabah onlar kurudu , şimdide koyu renkleri attım . Kuru çıkması İçin mecbur 1000 devire attım 🫢 sizede kolay gelsin 🌸
mimar_anne miracyusufveberilmoms evet sabah renklileri 600 devirde yıkadım bu saat oldu hala nemliler beyazları da az önce 800 devire attım çok hafif nemli çıktı hemen kururlar muhtemelen 800 devir ideal
Gamze79 aogoya ben ilk baslarda rengine göre ayrı ayrı yikiyodum şimdi hepsini bir atıyorum ama renk çıkar diye düşündüklerim var onları ayrı atıyorum sadece
mimar_anne aogoya yok renklileri ayrı beyaz ve açık renklileri birlikte attım bebe mavisi krem rengi olanları
KeremikoBayky mimar_anne 30 derece 400 devir elde yıkama programı, lekeleri önden elde leke çıkarıcıyla ovup atıyorum
mimar_anne KeremikoBayky 600 devirde çok ıslak çıkardı kurutmak çok zor oldu 400 deviri düşünemiyorum 😁
Elmir-2525 mimar_anne 30 derece de 600 devirde yıkadım ıslak degil dı oyle. sanki bin devirde kurutmus gibiydı.
mimar_anne Elmir-2525 belki programdan kaynaklı oldu benimkisi ama 800 devirde tam istediğim gibi oldu o şekilde devam edicem
aogoya Elmir-2525 yaaaa çok teşekkür ederim 🥰 öyle yapmayı düşünüyordum sonra dedim eğer hepsi beraber yıkanmışsa benim işime gelir ama tamam dediğiniz gibi yapıcam 🥰🥰
mimar_anne KayraVeAnnesi_06 800 devir tam ideal oldu benim için canım sana da kolay gelsin daha ütülerimiz var 😁