SeliminRabiasi AiA bol su tamam tuzlu normalde de tüketmezdim ama hamile olduğumdan beri tatlıdan kendimi alamıyorum 22 haftalık hamileyim tatlıya düşkünüm sağlıklı şeylerle bastırmaya çalışıyorum 😂 ne yapcam bilmiyorum umarım çok zararı olmuyordur bana
Fatmasnny SeliminRabiasi dilerseniz tatlı ile birlikte süt tüketin bildiğim kadarıyla tatlıyı dengeliyor
Pelomm Cinsel ilişki serbest ( düşük riski olmayan kişilerde) ama sperm doğumu hızlandırıyor. Özellikle son Hafta spermin içinizde olması doğumu hızlandırıyor. Sebebi de spermin içindeki madde açılmayı hızlandırıyor. Hatta ebeler o maddeyi açılması olmayan kişilerde doğum sırasında kullanıyor.
Ytmz Bende tatlı canım isterse yemeye çalışıyorum tatlı çok canım istiyor genelde meyve yiyorum bir tanede küçük çikolata lardan hamile olmadan önce 16 kilo verdim sağlıklı beslenip aynı kiloda kalmak istiyorum
HilalSahinoglu Forumun en güzel başlığı💕 yazan herkese kendi adıma çok teşekkür ederim. Sonunda iç karartmayan ama fazlaca bilgilendirici bir başlık💫🍀
Dildas Ya eve bol su içmek gerek sadece bende mı problem var ben gece tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum artk tuvalete gıdene kdr tutamıyorum bazen yanı bende mı problem😞
Fatmasnny Dildas aynı sorun bende de var. Gece yatmaya yakın su içmeyi kesiyorum onun yerine gün içinde su içmeye çalışıyorum. Zaten yeterince kalkıyorum birde su içince uyku haram oluyor 😞
Niss19 Dildas bendede ayni problem var su cok icemiyorum ama fha 17 haftalik hamile olmama ragmen gun icinde tuvlte gttigimin 2 katini gece yaşıyorum kalkmaktan artık yoruldum oyle bir hal aldi ki artık 4de uyanip 8e kdar uyuyamyrm.s
Maviss mucizemizibekliyoruzz bol su tüketilmeli çiğ yemekler çiğ ürünler yenmemeli et ürünlerinin pistiginden Eminolunmali günlük hamileliğin başlarında yumurta haşlama si yenmeli bol süt icmeli muz yenmeli bebeğe de kilo aldırır banyoya tek başına girmemelisiniz yatakta baştan kendinizi alıştırıp sağ yada sol tarafa yatmalisiniz bebek için tuvaletiniz geldiğinde direk girmelisiniz iki saatten fazla sabit bir yerde kalmayın bacak ve bebek için sakıncalı
Gizem10 mucizemizibekliyoruzz hamur işi gibi karbonhıdratlı besınler ve tatlı bebege kılo degıl hamıle bayanlara kılo yapar. O yuzden hamıleyken protein agırlıklı beslenmek bebişlerin kılo alması için en saglıklısıdır.
cemre27 Hanımlar siz yardımcı olur musunuz bana yazdım kimse cevap vermiyo vajinamda batma var normal mi
SenayAvsar Ayıptır sorması ağda hakkında bilgisi olan var mı 31.inci haftamdayım doğuma gitmeden ağdaya gitmeyi düşünüyorum bi sakıncası var mı acaba
Denizkizi SenayAvsar kendinizi kasmayin agda yaptirirken sorun olmaz 32. haftamdayim her ay agda yaptiririm
Semaa6 Dedidoku yapılmamalı, haramlara bakilmamalı, güzel şeylere bakılmalı, kuran okunup dinlenilmeli, bol bol bebekle konusup onu sevdigimizi soylemeliyiz...
Denizkizi mucizemizibekliyoruzz bulgur kisiden kisiye farklilik gosterebiliyor galiba .. Cok sevmeme ragmen yiyemiyordum midem cok kotu bulaniyordu aninda kusmak zorunda kaliyordum ..
Denizkizi Sinemiraz ihlamur son 3 ayimizda yasakmis kaslari gevsettigi icin erken dogumu tetikliyormus ..