mucizemizibekliyoruzz Rumeysa030517 https://www.google.com.tr/amp/www.drismetyildirim.com/hamilelikte-cinsel-iliski-pozisyonlari-resimli-anlatim/amp Burdan bakabilirsiniz. Doktorunuz risk görmediyse bu pozisyonlarda tabii ki birlikte olabilirsiniz eşinizle
Yeniievli Fatmasnny valla mevbur kullanıyoruz.ben ilk zamanlar cifi domesatosu döküyodum hem klozete hem banyoya,duşa,tuvalete,lavabolara.. Eşim işten gelince fırçalıyodu ama şimdi sabrım kalmıyo hemen fırÇalayıp çıkıyorum çoo durmamaya çalıŞıyorum ama mecbur
mucizemizibekliyoruzz Yeniievli kokusu içinize çekmeyin tülbent falan bişey sarın yüzünüze, eldiven falan takın bari. Çok zararlı solumak
Neroizm mucizemizibekliyoruzz guzel bir post olmus. Cok da dogru seyler yazilmis bence. Tesekkur ederiz on ayak oldugunuz icin. Ben de yazmak isterdim ama sanirim cok uzun olur, cogu arkadasin yazdigini tekrarlamis filan olurum. Sadece tebrikle yetiniyorum. 🤗
mucizemizibekliyoruzz Acaba sizce hastanede odaya dezenfektan konmalı mı? Çünkü eşimin ailesi hep sigara içiyor. Dokunmak isterlerse en azından dezenfektanı kullanmış olurlar odaya girenler diye düşündüm ama nasıl fikir sizce?
arzuozbek mucizemizibekliyoruzz hastane odalarında zaten oluyor ama ben eve de almayı düşünüyorum özellikle eşim için sigara kullanıyor be esnaf birsürü insanla tokalaşıyor o mikroplu paraları elliyor falan mikropları bebeğimize taşımasın
Necla06 mucizemizibekliyoruzz çok mantıklı çünkü bende ayni şeyi düşündüm hatta dile getirdim ama çok garip karşılandım ama yapicam kim ne derse desin 😎zaten bilmiş gelin edasi var herkeste bu kadar pimpirik çok fazlaymismis bilmem neymiş arkadasım ben istemiyorum minnacık ya teni ne kadar hassas başta kocamı dezenfekte etmem lazım içme desem de o stresle asla beni dinleyeceğini düşünmüyorum 😑
mucizemizibekliyoruzz arzuozbek bir ara dezenfektanda zararlı diye duymuştum ama öyle bişey olabilirmi acaba Fatmasnny
arzuozbek Tuvalet temizliği için ben bitkisel banyo temizleyici kullanıyorum ama içime sinmedi bingo oksijen aldım reklamlarda görüp en azından kokusu hafif ve en az domestos kadar iyi temizliyor
mucizemizibekliyoruzz arzuozbek aslında moms green marka temizlik ürünleri varmış galiba organikmiş ama hiç almadım ben. Onlarda düşünülebilir
Denizliche Yazıldi mı bilmiyorum hepsine bakamadım,ağır kaldırmak ,çok yükseğe uzanmak,stres,ağır sporlar,dip baliklar ,fazla kafein,sigara,alkol,paketli bazı gıdalar, pastörize edilmemiş süt ürünleri gibi gibi ben azından bunları yapmamaya çalışıyorum
despina234 Ton balığı,konserve yiyecekler,işlenmiş et ürünleri bizim için iyi değil.Taze meyve ve sebze,kuru baklagil tüketmek daha faydalı. Mümkün olduğunca bildiğiniz yerlerden yemek yiyin dışarıdaki yemekler ne koşullarda hazirlaniyor bilemiyoruz. Cildinizi nemli tutmayi unutmayin
mucizemizibekliyoruzz despina234 evet özellikle ilk 3 ay toksoplazmaya karşı yeşilliklerin sirkeli suda beklemesi gerekiyor mesela. Dışarda yenilip içilen salataları ne kadar temizliyor orası meçhul 🤷🏻♀️
Suzitosuzi Paketli hazır hiçbir gıda tüketilmemeli elden geldiğince. Taze peynir değil ezine gibi eski kaşar gibi peynirler tercih edilmeli Sosis salam yasak Et ve ürünleri dışarda değil de evde kendiniz iyi pişmiş yemelisiniz Aşısız hayvanlara temastan kaçınmalısınız. İçeriğinde ne olduğunu bilmeden dışarda bişey yemeyin bence. Etli çğköfteden uzak durun Komşum bebeğini kaybetmiş bu yüzden mikrop kapmış Sirkeli suda en az 5 dk yeşillikleri bekletin. Meyveleri bol suda yıkayın ve kabukları soyup yiyin.Tarım ilaçları vs yüzünden. Baklagilleri (nohut,kuru fasulye,barbunya,mercimek..) düdüklüde değil açık tencerede pişirin ki gaz yapmasın rahatsız etmesin. Ebe tavsiyesidir bu bana Tuvalet banyo temizliğine el temizliğine dikkat zaten. Hamam sauna aşırı sıcak su yasak. Ağır kaldırmak uzanmak yasak. Cinsel ilişki baya bi kısıtlanıyor pozisyon olarak ama kendinizi bilirsiniz hangisinde rahatsanız kasmadan sıkmadan yaşayın vücut gerilmesin bebeği etkilemesin.
mucizemizibekliyoruzz Suzitosuzi canı çok sucuk çeken anneler aslında kıyma alıp bir kaç baharat koyup evde kendileri de sucuk yapabilirler mesela. Isıl işlem görmüş sucuklar çok zararlı çünkü. Sosis salam kesinlikle yenmemeli zaten evet.
mucizemizibekliyoruzz Fuzey günlük ped mantar yapıyor. Pamuklu iç çamaşırı kullanıp rahatsız oldukça iç çamaşırınızı değiştirseniz daha iyi. Ama zor durumlarda günlük ped kullanabilirsiniz tabi ıslaklık hissetmeden sık sık değiştirmelisiniz, ıslaklık emen pedlerden olmalı ve kokusuzlardan sade olanlardan almalısınız. Tabi gerekmedikçe kullanmayın
Kkync Fuzey Malesef mantar ve idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyor gebelikte kullanmak çok sakıncalı . Sık sık çamaşır değiştirin özellikle beyaz pamuklu çamaşır tercih edin .
dileknazliay Bitki çaylarını biliyorum içilmemeli diye, çoğunun söktürücü özelliği olduğu için düşük yapabiliyormuş. Birde doktorum köy peynirini yasaklamıştı.
mucizemizibekliyoruzz dileknazliay evet bitki çaylarının bazıları gevşeme yapıyormuş düşük sebebi oluyormuş ben tam olarak hangisi yapıyor hangisi yapmıyor bilmediğim için hamileliğimde hiç tüketmemeye karar verdim. Köy peyniride şu yüzden yasaklamıştır. Pastorize edilmemiş süt ve süt ürünleri gebelikte tehlikeli. Yoğurtta da, sütte de, peynirde de bu böyle
arzuozbek mucizemizibekliyoruzz onu araştırmak lazım tabi kimyasal bişey sonuçta ya da önce onunla temizleyip sonra tekrar bol su ile durulanmalı eller
Marygur mucizemizibekliyoruzz kağıt havlu kullanıyorum saat başı değiştiriyorum iç çamaşırı azıcık ıslansa iğrenç geliyo