iamnil123 sudamlasi ama pirinç tüketmek yine de bulgur gaz yapsda iyi değil diyorsunuz yani hmmm. Secimimiz bulgurdan yana olmalino zaman 😊
AiA mucizemizibekliyoruzz bende 10 gün sonra Doğum yapacağım . Hiç ödem olmadı 8 kilo aldım bebeğim 3500 şuan . Hala ev işimi herşeyimi kendim yapıyorum . Eğilmeli işler hariç 🤣 karnım büyüdüğünden beri eğilmeden oturarak birşeyler yapıyorum . Çok şükür . Ama sezeryan olacağım . Bebeğim ters . Bakalım hayırlısı
mucizemizibekliyoruzz AiA sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊 eğilmek gerçekten zor oluyor o göbekle ya 😄 eğilirken zaten belden değilde dizlerimizi bükerek ağırlığı bacaklara vererek eğilmek gerek
mucizemizibekliyoruzz iamnil123 onu bilemiyorum malesef. Tuvalet temizliğine çok önem verdiğim için domestos kullanıyorum ama döküyorum kapağını kapatıyorum klozetin. 1 saat falan öyle duruyor kokmuyorda içime çekmiş olmuyorum kokuyu, hem mikropları öldürüyor. 1 saat sonra sifonu çekiyorum öyle kullanıyorum. Başka bir önerisi olan varsa iyi olur aslında
iamnil123 mucizemizibekliyoruzz teşekkür ederim bu yontemi deneyeceğim solumamaya dikkat edecegim domestosu.. 💝
Fatmasnny Rumeysa030517 https://www.google.com.tr/amp/www.drismetyildirim.com/hamilelikte-cinsel-iliski-pozisyonlari-resimli-anlatim/amp bunlara bak derim 😉
Yeniievli teşekkürler kızlar çok faydalı bilgiler paylaşmışsınız.Mesela bende 25 haftamdayım.doktor biraz hızlı kilo almışsın dedi.O açıdan makarna,hamur işi,patates gibi gıdaları tüketmeyi bıraktım çünkü bebeğe bi faydası yokmuş,anneye kilo aldırıyormuş.
mucizemizibekliyoruzz Rumeysa030517 olmaz tabii ki. İnternette hamileyken cinsel ilişki pozisyonları yazarsanız resimli gösterimi var. Çünkü bazı pozisyonlar bebek için çok tehlikeli.
iamnil123 Fatmasnny bende daha ilk haftalardayim tek dusundugum sey kimyasal zehirlenmekten korkuyorum, insallah boyle bise yasamam. Cunku dediginiz gibi domestos olmadan temizlik asla icime sinkiyor hele ki wc!!!! Bunu da kimyasallari solumamaya ozen gostererek, havalandirma yaparak cozerim insallah
Fatmasnny iamnil123 döktükten sonra kapağı bir süre kapalı kalıp sonra sifonu çekiyorum bende. Sonrada fırçalıyorum
Sinemiraz iamnil123 maske eldiven kullanın ve muhakkak havalandırıp öyle kullanın. Ben de çok hassasım lavabo wc temizliğinde bu şekilde kimyasal kokusunu solumamaya çalışıyorum
Muhasebeci mucizemizibekliyoruzz canım bende günlük 3-4 litre su içtim tuzla da aram yoktur ama gene de ödemim var olacağı varsa oluyor aynı karın çatlağı gibi 😔😔
mucizemizibekliyoruzz Muhasebeci tabii ki bazı şeyler yapıyla alakalı. Hiçbir şey kullanmayıp çatlamayanlarda var. Her şeyi kullanıp çatlamayanlarda. Önemli olan önlemleri almak aslında. Sonrasına yapacak bir şey yok herkesin vücut yapısı bir değil 😊
mucizemizibekliyoruzz Rumeysa030517 https://www.google.com.tr/amp/www.drismetyildirim.com/hamilelikte-cinsel-iliski-pozisyonlari-resimli-anlatim/amp Burdan bakabilirsiniz. Doktorunuz risk görmediyse bu pozisyonlarda tabii ki birlikte olabilirsiniz eşinizle
Yeniievli Fatmasnny valla mevbur kullanıyoruz.ben ilk zamanlar cifi domesatosu döküyodum hem klozete hem banyoya,duşa,tuvalete,lavabolara.. Eşim işten gelince fırçalıyodu ama şimdi sabrım kalmıyo hemen fırÇalayıp çıkıyorum çoo durmamaya çalıŞıyorum ama mecbur