mucizemizibekliyoruzz Crocuss 18-24. Haftalar arası yapılıyor ama hem gelişim açısından hemde ultrasonda rahat görülebilmesi açısından 21 veya 22. Haftanızda gitmenizi tavsiye ederim
Fatmasnny Eflinisa umarım bebeğinizi riske attığınızın farkındasınızdır. Toksopilazma denilen şeyi bir araştırın bence.
mucizemizibekliyoruzz Eflinisa çok tehlikeli. Özellikle ilk 3 ay toksoplazma enfeksiyonu bebeğe çok büyük zarar veriyor çiğ ve tam pişmemiş şeyler yemek
Annem mucizemizibekliyoruzz tesekkur ederim aciklayici oldu. Ikiliye cok önem veriyordum once doktoruma randevu bulamadim sonra baska hastahaneye randevu aldim ordada cihazlari bozulmuş ben tekrar randevu alip muayene gidincede bebegin buyumus yapamıyoruz dediler maalesef cok uzuldum ama yapacak birsey yoktu. Ayrintiliyi bekliyorum insaellah
mucizemizibekliyoruzz Annem bizim ikili test sonucu 5.000de 1 ihtimal çıkmıştı. ayrıntıdan çıktıktan sonrada perinatolog ikili teste göre 2 katı daha risk azaldı dedi mesela. Yani ayrıntılıda da illaki görüyorsunuz