REYHANdnmz Hayalll sancı derken karın sertleşmesi ya ben kestiremiyorum karım bazen taş gibi oluyor doktora da demedim 2 hafta sonra nst var 33 haftalık olacak
Hayalll REYHANdnmz evet cnm karnin biryere toplanip sertlesmesi ve surekli gun icinde yapiyorsa kasilma oldugunu soyledi doktorum bana 3 kere yattim cikdim hasdanede bu sebebden cnku 80 100 arasi dogum sancisi cikdi hepsi
Kbrsoy Es5ra Benim bebeğim genelde nst de çok hareketli olduğu için ekstra bişey söylemediler. Ama genelde çikolata ya da vişne suyu içip gitmekte fayda varmış. bi de tok olman gerekiyormuş
Busya Kbrsoy evet benimkide hareketli nst den kaldırıyorlar beni bence biz heyecan yapıyoruz bebeğe yansıyor ☺️.
Kadze Es5ra kişiye ve gebeliğin ilerlemesine göre degısır bn 27den beri giriyorum suan 36 haftadayım dogurana kdrda giricem😂
Merve_defne Busya ben karnımı doyurmuştum bi de dedim çikolata yiyim. Yedim girdim. Çocuk o kadar çok oynadı ki sürekli kımıldadığı için bi türlü ölçemedik tam 1 saat sürdü 😅
Ozlemm Es5ra 39+1 deyim hic girmedim. Doktor gerek gormedi para cermek istiyosan gondereyim Nst ye dedi 😂
Haticemustafa Es5ra 36. Haftadn itibaren giriyorsun nst ye cnm sen simdj doktorunh değişebilirsin nstyle bir isin yokki su an aman olmasinda 😊