Es5ra Merhaba hanımlar.doktor değişikliği yapmak istiyorum sizler NST ne zaman kaçıncı haftanızda yaptırdınız.ben şuan 28 haftadayım.ona göre yeni gideceğim doktoruma randevu alıcam.
Busya Es5ra 37. Hafta da oluyor kuzum nst fakat senin sancın olursa daha erken de isteyebilir doktor.
Busya Es5ra birde nst ye girerken karnın tok çikolata ve meyve suyu içmezsen kadın kapıdan döndürüyor seni haberin olsun 😂.
Merve_defne Busya ben karnımı doyurmuştum bi de dedim çikolata yiyim. Yedim girdim. Çocuk o kadar çok oynadı ki sürekli kımıldadığı için bi türlü ölçemedik tam 1 saat sürdü 😅
Hayalll Es5ra normalde 32 de basliyormus dedi doktorum ama benim agrilarim var diye 30da bakdi gercekten de sancilarim cikti yatirdi beni serum falan bagladi erken gelme riski var diye...ama tabi her doktor farklidir hafdalar degisebilir cnm
Es5ra Hayalll aaa ağrıyla bağlantılı demek ki.ben son bi kaç gündür sırt ağrım var kime sorduysam normal dedi ama arada da gaz sancısı gibi bişi oluyor karnımda
REYHANdnmz Hayalll sancı derken karın sertleşmesi ya ben kestiremiyorum karım bazen taş gibi oluyor doktora da demedim 2 hafta sonra nst var 33 haftalık olacak
Rumeysaylz Es5ra ilk 35. Hafta girdim ben daha erken girende var geçde bu kişinin gebelik süreci ile de alakalı canım
Hayalll Es5ra yok oyle agri degil canim karinda sertlesme bebek surekli bi tarafima toplaniyordu gun icinde en az 10kez yapiyor dedim cnimi yakior kasiklarima kdr agrior dedm oyle bakdi
Kbrsoy Es5ra Benim bebeğim genelde nst de çok hareketli olduğu için ekstra bişey söylemediler. Ama genelde çikolata ya da vişne suyu içip gitmekte fayda varmış. bi de tok olman gerekiyormuş