Pemberuya Kuzular rüyamda kendi göğüs uçlarım büyümüş ve kararmıştı ama epey bi sonra diyorum ki kesin hamileyim😂 anlamında kız bebiş yazıyor. Rüya ile amel edilmez biliyorum ama çok merak ettim böylesi rüya göreniniz var mı☺️
Aylin355 Pemberuya Ay dün gece rüyamda kızımı emzirdiğimi gördüm göğüs uçlarım iyice uzamış çıkmıştı hayır olsun inşallah 😂
Pemberuya femme Ayy maaşallah 🥰😍😍😍 iki hafta evvelde iki test yapıyorum ikisi de pozitif çıktı rüyamda 🤭 regle 4-5 gün var bakalm 😀
NurEto Bende seninkinin aynısını gördüm hamilemiyim acaba diyorum rüyamda sonra uyandım bu ay gördüm ama benim ki pisikolojik bence
femme Der_0 rüyamda kendımı gebelık testı yaparken gördüm demek ıstıyorum yanı, sabahda denedım aynısını bırebır yaşadım dedım. bunun nesini anlamak zor geldi
Der_0 femme kız bende aynısını dedim ya tersinden mi kalktın 😂😂 bende kendimi diyorum rüyamda bende test yapmıştım öyle öğrenmiştim onu anlatmak istedim
femme Der_0 heee öyle desene kız :D kusura bakma , ben ters anladım :D aynı şekilde ögrenmısız o zaman :) çok sorry :)
Der_0 femme he ya bende onu demiştim işte 😂 bende rüyamda gördüm gerçek yaptım pozitifti Önemli değil bebeğim olur öyle vakalar ❤️
femme Der_0 ooo sen büyütmüşsün bebişi kuzum :) ben daha yenı uygulamaya gore 4+5 :) yarın doktora gıdıcem :)