imos4343 glnr_21 18 haftalık olduk ilk zamanlardan beri hâlâ çekiyorum 🤦 kiminin dokuz ay kalıyormuş 🥺
aren6161 glnr_21 1ay cektim tam gecti dedim gene başladı delirmek üzereyim napicam bilmiyorum serum fizyolojik iyi gelmişti oda kar etmio 🤯🥲
Selosshh glnr_21 hamileliğimın başında başlamıştı burun tıkanıklığı 9 ay sürdü, bebek çıkınca burun tıkanıklığı da gitti 🤣
Burcumus glnr_21 hamileliğimin başından beri öyle şuan 35+5 iz fazlalaştı ağzımdan nefes almak zorundayım 🙄
glnr_21 imos4343 bende grip oldum geçen ay kaldı bende 1 aydır geçmedi 28 haftalığım herhalde geçmeyecek
glnr_21 aren6161 bana o hiç iyi gelmedi grip oldum daha geçmedi burun tıkanıklığı geçmeyecek herhalde
Gizem_alan 32+2 deyim daha da tikandi uyandigimda çölde gibi oluyorum agzimdan nefes almaktan bogazim kuruyup yaniyor
Makarnaasigi glnr_21 10+5’iz.Uyandığımda o kadar ağzım boğazım kurumuş oluyorki kafayı yiyorum..Su da içemiyorum midem bulanıyor..Ben gündüz de nefes alamıyorum gecede 🥹Hiç alamıyorum ☹️
Sedoa_ glnr_21 32 den beri öyleyim deniz suyu spreyi kullanıyorım bir de burnuma masaj yapıyorum. Çok tıkandıysa akşam biraz buharla açmaya çalışıyorım biraz rahatlatıyor
Sedoa_ glnr_21 doktor deniz suyu spreye izin verdi ilaçlı spreyler yasak. Salgı kalınlaştığı için tıkanıyoruz masajı deneyin bence burna
glnr_21 Sedoa_ ben sol tıkanıyor sağa yatıyorum sağ tıkanıyor sola yatıyorum öyle geçiyor ama insan bir anda uyanınca panik oluyor
glnr_21 Hilalnur126 benimde öyle gündüz yine iyi ama bence havalarında etkisi var çünkü hava kuru oluyor ya nem yok ondan tıkanıyor valla ben grip oldum dayanamayıp burun spreyi kullandım şimdi idare etmeye çalışıyorum