Hatice_Bahri Zaman gıttıkce yaklaşıyor aynı zamanda olanlar varmı durumlar nedır . Ben de burun tıkanıklığı baş agrısı eklem agrıları ve gaz sancısı olmaya başladı . Ve gobegım ıyıce assaya ındı
Zykbrkty Hatice_Bahri 38+3 olduk göbeğim hâlâ aşağı inmedi ama geceleri belim ağrıyor batıyor ve kasığıma ara ara ağrı giriyor birde kızım sürekli sağ tarfa toplanıyor sol taraf yumuşak sağ tarafım taş gibi yırtılıcak gibi oluyor varmı böyle yaşayan
Sevim2211 Hatice_Bahri 37+5 bizimde 🤗 ara sıra hafif ağrılarım oluyor ama düzenli değil. Gece ellerimde kaşıntı oluyor. Bide daha sık tuvalete gidiyorum. Toplanmalarında artış var. Artık dönerken canımı yakıyor birazcık oğlum 😇 hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Pembeerguvan Hurma vs birşey yiyomusunuz çatı muayenesi oldunuzmu bende 37+2 oldum pek doğum belirtisi yok hurma yemeye başladım doğum başlatıyomuş bakalmm
Hatice_Bahri Pembeerguvan hurmayı hamılelıgımde basından berı yiyorum yok daha olmadım ama korkuyorum 😂
can25 Pembeerguvan bende aynı seninle asagi bile inmedi kilosuda yükselcek doguramiycam sezaryana döncek diye korkuyom suan kafasi uc haftadır aşagıda. ve geceleri artik uyuyamiyorum belim agrıyo gelmesi icin baska ne yapıyosun. hurmadan baska yürüyüs bile yapiyorum ben.
Nazlickk Pembeerguvan hurma yiyorum, eşime perine masajı yaptırıyorum, kısa yürüyüşler yapıyorum, biree ilişkiye giriyoruz 🙈
Bebetooooooooooo 37+1 bel ağrısı ,gece bacaklarda kaşınma ve nefes darlığı başladı . Bu hafta düğünümüz var umarım hayırlısıyla atlatırız hemen sonra da sağlıcakla bebişimizi kucağımıza alırız 🤲🏻🐰
Hatice_Bahri Bebetooooooooooo ay ınsallah bızımde var ama ben gıdemıyorum Almanya’da olcak korkuyorum yolda doğururum dıye 😂
Arzums Zykbrkty 38e giricez bende kız bekliyorum aynı şeyler bizde de var bazen diyorum sola geç sola geç tık yok. Sabah bel ağrısı ile uyanıyorum anlayamıyorum. Ellerimde şişlik ve uyuşma da oluyor 🙈
Hatice_Bahri Sevim2211 ay çok zorlanıyorum artık helede yatar kalkarken bırde oğlum var onunlada ılgılenmem gerek dıyorum allahım 37 olduk gelsın artık 😂
Hatice_Bahri tuugba mıgde yanmam gecmıstı dün gece geri başladı çok zor gecıyor geceler saat kaçta uyuyorum Allah bılır
tuugba Hatice_Bahri al bendende okadar dün doktora giderken ağırlarım sancılarım vardı nst de çıktı ama doğum değilmiş normalmiş hepsi 🤦♀️
ldyarse Hatice_Bahri 37+2 dün biraz yürüdüm baya yürümüşüm biraz dediğime bakmayın düzensiz kasılmalarım vardı geceleri uyku haram oldu göbeğim düştü zor hareket ediyorum ve burun tıkanıklığı öldürüyor ayrıca açılmamda vardı perşembe günü kontrol var öğrenicez bakalım
Nazlickk Kızlar 37. Haftada kaç kilo bebişleriniz🌸🥰 Benimde 37+2 bir sağıma bir soluma toplanıyor, sanırım büyüdüğü için biraz hareketleri azaldı birde sırt ve bel ağrım var biraz eşime masaj yaptırıyorum rahatlıyorum 😎🥰
ldyarse Nazlickk en son 36+4’te 3381 boyuda 51 cm çok korkuyom doğuramıycam diye doktorum biraz kilolu dedi 😂
Tarikipek Nazlickk 37+2 3.450 Gr mış. Benim de kasıklarım ayakta olduğum her an ağrıyor. Nst de de ağrı görünüyor. Doktor muayene etti alttan ama açılma yok. Alt karnım çok ağrıyor. Mağnezyum filan vermediler bana
Annesininportakali53 Hatice_Bahri 37+2 yim 2 gündür bacaklarımın iç kısmında özel bölgeyi bağlayan kemik acıyor adı ne bilmiyorum 🤣 geceleri o zorluyor Bide dün başladı arada adet sanci si bel ağrısı gibi biri geçiyor diğeri başlıyor anlamadım gitti valla. Geçen hafta nst de sıfır sanci bebegin gelmeye hiç niyeti yok keyfi yerinde kanala ilerlememis daha dedi ama bu hafta sancılar çıkar belki inanıyorum çatı muayenesi olmadım ne zaman yapar bilmiyorum. Hamileligimin başından beri yürüyüş yapıyorum hergun 40 dk bide 1 haftadır evi köşe bucak kaldırdım temizledim sildim dünde eşyaların yerini değiştirdim ona rağmen tık yok iliskiye giriyorum hurma yiyorum daha ne yapayım 38 den sonra gelsin istiyorum 39 a girerken feln bakalım artık perşembe kontrolumuz var