deletedmom947 niayk bende testi Çarşamba günü yaptıracağım doktorum gece 12den sonra bir şey yeme sabah aç gel dedi. Kimileri su bile içme yazmış su içmenin bir zararı olur mu bilginiz var mı🤗
Necla06 deletedmom947 aynisini bana da demişti doktorum su konusunda birsey demedi ama ben içtim çünkü gece 12 den öğlen 12 ye kadar su içmeden duramazdım yüklemede de sorun çıkmadı yanlış yönlendirmek istemem tabi ama ben içtim bi zararını görmedim.
Necla06 Yenianneyimmm doktorun izin verdi mi öğleden sonraya şeker yüklemesine? Benimki sabahın köründe gel demişti vücut kendini ona göre ayarlar öğleden sonra aç olsan da uzun sure uyanık olmandan dolayı vücut kendini hazırlamaz test geçersiz sayılır demişti.
Yenianneyimmm niayk daha erken bi saatte randevu yok olduğum yerdeki hastaneler iyi değil bildiğim yere gidiyorum oda uzak yani randevusuz da gidemem bi saat aç bekleyecek miyiz
niayk Yenianneyimmm önce açken kan vereceksiniz. Sonra icecegi icip bir saat bekleyip tekrar kan vereceksiniz
deletedmom947 Necla06 ben her sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su içerim alışkanlık oldu artık su içmeden bir şey yiyemiyorum. Bu yüzden sordum kararsızım bende🤷🏻♀️
Necla06 deletedmom947 vücudu susuz Bırakmak ne biliyim bana yanlış geldigi için içtim. ben yarim saat su içmeden dursam kramp giriyor göze alamadım yani. Herkesin kendi tercihi tabi ki canim.