Cansu321 Happyymama internete yazdığım da da öyle yazıyor sağ erkek kız sol tarafta hissedilir diye ama yazılanlar hiç öyle göstermiyor gerçek değil demek ki
Happyymama Cansu321 yok canım ya 50-50 olduğu için ihitmal genelde herkes öyle sanıyo ama ama yüzük testine güveniyorum doğu çıkıyo genelde bence bende 2 sndede çıktı
Cansu321 Mine_01 ah çok az kalmış rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️
Happyymama Aysegul-duzgun zincir yada ipe alyansınızı takıp sabit bi şekilde karnınızın üstünde tututosunuz iler geri erkek yuvarlak çizerse kız
Eda06 Cansu321 aşkım böyle şeylere inanmayın benim ilk gebeliğimde oğlumu solda hissediyordum şimdi 19 haftalık hamileyim bebek sağda ve buda erkek 😂😂
Cansu321 Eda06 benim de ilki sağdaydı erkek şimdi Buda sağda 19 haftalık ama daha cinsiyet öğrenemedik bi türlü 🤣
Bebisinannesi23 Cansu321 valla inanmadığım halde tüm cinsiyet hurafelere tuttu bende .😂 hala inanmıyorum oda ayrı mesele. 🙃 benimde baştan beri hep soldaydı 32+5 haftalık gebeyim kızım hala sol tarafta. Çok nadir sağımda oluyo. 🌸