minikerdeminannesi Esra_4572 nefes değil ama karınim çok ağırlaşıyor bazen ,dışarı çıktık mesela bugün zor yuruyorum artık 😑
minikerdeminannesi Flz-cner98 evet canım bazen uzun süre yok bazende yeni gitsem dahi tuvalet ihtiyacını oluyor ,33 de gitti 2 kiloydu senin bebiş kaç kilo canım ☺️
minikerdeminannesi MSultann bundan sonra bende çıkmayı düşünmüyorum hastane dışında , sürekli yardım almak çok zor gerçekten am bugunlerede çok şükür
minikerdeminannesi Ebrukunkul selamlar canım , artık zorlaştı hamileliğimiz Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebeislerimizi🥰
minikerdeminannesi KahvekolikHemsire ağrılar haftası gibi canım bu son haftalar zaten, benimki de çok yukarı cikto artık 36 da ne yaparım bilmiyorum ama dediğin gibi bunlarda bin şükür
Selmos- minikerdeminannesi tabi ki değilsin 😄😁 ebem karı gibi minik minik yürüyorum bazen ve normalde o kadar hızlı biriyken
minikerdeminannesi busedgts o ağrı bende de var açılma ağrısı diyorlar heralde kimisinde erken diyor buna ama anlamadım ,ben de dönmekte çok zorlanıyorum ama az kaldı canım bak 180 den 40 li sayılara düştü çok şükür
Selmos- minikerdeminannesi her gün dinlenerek de olsa havalar kötü değilken yürümeni tavsiye ederim evin yakınlarında dinlenme molası da eve tuvalete gitmek olabilir :)
minikerdeminannesi Yesim_islamoglu1 evet canım hem de nasıl kimi açılma ağrısı diyor kimi erken diyor daha ben de anlamadim
Yesim_islamoglu1 minikerdeminannesi Evet canım benim ya o kadar ağrıyor ki sanki böyle bir yere vurmuşum gibi şükür bel ağrısı vs yok ama bu perişan ediyor. Sen kaç haftaliksin
minikerdeminannesi Hdhdjjdj bebiş o haftada daha yukarı çıkıyor mide yanma var mı canım bir de egilebiliyoe msn
minikerdeminannesi Selmos- aslında iyi hissettiğim zamanlarda yakın yerlerde yürüyebilirim ama penguen gibi yürüyorum artık 😂
Melihaklc minikerdeminannesi şuan 35+3 olduk genel olarak iyiyiz çok şükür ama bazen bir baskı oluyor olduğum yerde kalıyorum resmen. Ama artık bel ağrısı uykuya dalamamak ve yalancı sancılar artmaya başladı
bsra-25 minikerdeminannesi 34+5 den selam.🙂 Kaburga ağrısı mahvediyor beni. Ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum. Birde sağ tarafımda toplaniyor 2 gündür. Buda sancı yapıyor