Edafmo minnakbebem 450-500₺ bandında sanırım. Bana arkadaşım yaptırdığı için tam fiyatını bilemiyorum
Mucizeuzra Merhaba kızlar ben bizzat kendim yapıyorum instagram Bebek.hediye.dünyası sayfamin adi buradan gördüğünüzü soyleyip mesaj atarsaniz bana normal fiyatından biraz daha uyguna yaparim 🥰
Nazli-61 1Gunes hobidik diye bir sayfa var orasına sordum geçen bi tulum isimli indirimdeydi 285 tl indirimli fiyatı,sade şeyler seviyorsan oraya bak derim çook güzel ürünleri
EzgiAslann Lohusa hamile sayfasından yaptırdım kanatlı 4lü takım 280 TL çok güzel nakışları ve işçiliği resim yüklemeyi yapmadığım için görsel atamadım
Esilam42 EzgiAslann orası güvenilir mi bende yaptırmayı düşünüyorum da cevaplarsanız çok sevinirim 🥰🥰
KeremikoBayky 1Gunes ben instagramdaki astralbaby hesabından 12li hastane çıkışı yaptırdım kerem isimli aslanlı
Patricia 1Gunes ben @astralbsbytr adresinden yaptırıcam. 12’li takımlar 420-450tl arası. Ayrıca 3’lü ve 5’li takımlarda var daha uyguna. Çarşaf seti 109tl. Web sitesi de var oradan da sipariş vereceğim.
Hicrancn 1Gunes Nakış atölyesi sayfasından yaptırdım çok güzel özenli ve kaliteli geldi tavsiye ederim