Gizem_alan Nakisli degil ama küçük prensli baskili yaptirdim cok guzel geldi butikbebecik sayfasından
EBT_EBT Ben nakışlı isimlisini zeyra tasarımda yaptırdım. İnstagramdan. Çok memnun kaldım hem hızlılar hem fiyatları uygun. Baskılı isimlisini de bebecik ten yaptırdım. Büyük ürünlerde baskı güzel amam küçüldükçe biraz silik olmuş
Sel-can  Bende trendyoldan bu tulumu alıp 150 liraya 50 lirayada ismini yazdırdım bi eldiven bi çorap ekliycem içine sadece
VlknGmze 1Gunes instagram ganime_amigurumist bn hepsini o ablaya yptirdim emzik zincire kdr magnet isimli takım çok güzel uygunda
Esrasyaburcu Nakışlı daha iyi bence ilk kızımda da nakışlı yaptrdm baskılı da vardı ama o yıkayınca soluyor nakışlı hatıra kalıyor
Mine_01 1Gunes İnstagramda hediyee_hanem diye bir siteden yaptirdim 170 tl ve kargo ücretsizdi. Güvenilir site bakabilirsiniz
Hilal3425 Bu sayfaya yaptırdım arkadaşımın tavsiyesiyle aşırı memnun kaldım bu takım benim kızımın 🥰🥰🥰
Yasemnki Instagram da Janset_efe_baby_ sayfasına yaptırdım bende bu ay icersinde gayet memnunum fiyatları da diğerlerine göre uçuk değil sanki
Edafmo minnakbebem 450-500₺ bandında sanırım. Bana arkadaşım yaptırdığı için tam fiyatını bilemiyorum
Em0s Sumeyye02 ben tulum şapka eldiven şeklinde yaptırıcam o kadar para vermek yerine bu 3ü yeterli bence minikonsept sayfasıns yaptırıcsm arkadaşım yaptırdı oraya 160 tl dedi fiyata da