Meuy Bebegim0101 önce kadın doğum doktoruna gitmem lazım onlar perinatolojiye randevu aciyorlarmis öyle randevu alicam o bölüme de
Meuy Mom_89 valla arkadaşım diyor ki hepsi cut off değerinin altında sıkıntı yok diyor yaş da risk görülüyor gibi ondan da bişey olmaz yaş ilerledikçe risk çıkabiliyor diyor
Bebegim0101 Meuy bende perinatologa gidiyorum cnm.Ama ozele gidiyorum.Eger imkanin varsa ozelde bi perinatologa git istersen
Meuy Bebegim0101 amniyosentez yaptırmadan o bölüme gidersem ne gibi işlem yapıyor canım anlatır mısın
Saricivvvciv Meuy içiniz rahat olsun bu sonuç gayet iyi benim oğlumda 1/60 tı çok çok yüksek risk diye geçiyordu Doğdu şükür bin şükür gayet sağlıklı, resmiyette size amiyosentez önermek zorunda o yüzden demiştir doktorunuz:)
Meuy Saricivvvciv hangisi 1.60 çıkmıştı canım benim anlamadığım değer azaldıkça mi riskli oluyor hiç anlamıyorum bu işten, benimde tek temennim bu inşallah sağlıkla kucağıma alırım güle güle büyüt inşallah sende yavrunu 🙏
Saricivvvciv Meuy bütün değerlerim kötüydü canım o zaman ölçülen betam bile kötü gelmişti sonra Ankarada iyi bir perinatoloji uzmanına gittim göz hizasına kadar baktı bu sağlıklı dedi cidden öyle geldi
Bebegim0101 Meuy bi islem yapilmiyor cnm perinatologlar daha iyi degerlendiriyorlar eger risk gorurlerse amniyosantez vs.gibi test istiyorlar.
Saricivvvciv Meuy senin bu değerinin anlamı 4000 tane çocuğun olcak içlerinden sadece 1 i downlu olur geri kalan sağlıklı olur diyor doktor sana aminoyu mecbur söylemek zorunda olduğu için söyledi bence Ya da yaştan olayı 800 tanr çocuğun olursa içinden 1i downlu demek