1Mavimavi Snmmsrlglu daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım Aksine çok sık yapar değiştirirdim modelleri Hamileliğe bağlı oluşuyorsa dermatit bişey diyemem o konuda bilgim yok Benimde işde kimyasal maddeler olduğu için sorma amacım buydu Teşekkür ederim
Snmmsrlglu 1Mavimavi evet ciddi kimyasallar söz konusu ve kurutma cihazıyla birlikte aktifleşen kimyasallardan söz ediyorum. Tabiki tercih sizin ama yapılması pek uygun değil bırakın kalıcı oje protez tırnağı normal oje gibi kozmetiklere de çok dikkat etmeniz gerekir
kalbiminpariltisi Snmmsrlglu o kadar haklısınız ki sonunda forumda bilinçli birilerini görmek mutlu etti 🙏 normal oje de zararlı içerdiği kimyasallar vücut tarafından emiliyor, e hamile birinin vücudundaki her şey doğrudan bebeğiyle bağlantılı.
1Mavimavi Snmmsrlglu merhaba nasılsını ? Bişey sormak istiyorum evde sevdiğim normal ojem var Direk ojemi sürüp üzerine top coat sürüp makinede kurutsam sorun olur mu ?
Snmmsrlglu 1Mavimavi merhaba teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınız? Evet normal ojenizin iyice kuruduğundan emin olduktan sonra top coat sürüp uv’de kurutursanız bir tık daha uzun süre kullanabilirsiniz.
Bucuu ipek kirpik yaptırdım doğumda kullanmak için ama kalıcı oje olaki sezeryan olursanız oje yasak olduğundan yapılmıyor maalesef.. Ama doğumunuza çok varsa tabiki yaptırılabilir .