Canansemih doğuma 2 gün kala kontrolumde sancım hiç çıkmadı devlete gidiyordum doktorum suni vereceklerini söyledi ben de sezaryenden ve suni sancidan çok korkuyordum . Aynı böyle sizin gibi çare arıyordum suni sancı almak istemiyordum. 40+0 akşamı dışarıya yürüyüşe çıktık. Eve gelip yattım 1 saat geçti bel ağrısı oldu kasıklarıma yayıldı falan hamile olmasam adet olucam sanardim onun ağrısı. Sabah eşime kahvaltı hazırlamaya kalktım bı baktım iç camasirima açık pembe kan gelmiş. Nişan dedikleri bu diye düşündüm. Telaş etmedim siz de etmeyin. Eşimi ise gönderdim tekrar yattım. Bir iki saat yatmisim ama tabi uyuyamadım. Kalktım temizlik yapmaya 😂 halıları falan kaldırdım eğil kalk yaptım yere bağdaş kurdum oglumun odasını falan sildim. Yaklaşık 3 saat topta oyalandim. Yana öne arkaya ve 8 hareketi çok yaptim.Sancı geliyor duzensizdi. Akşam oldu işte yemek yiyelim dedik döner pilav gömdük doğuma gitmeyecekmisiz gibi 😂 7 buçuk 8 gibiydi biraz daha düzene girmeye başladı. Tam diziler başladı düzene girdi 12 dk falandı. Bı de sevdiğimiz dizi vardı az daha bekleyelim dedik 😂 sonra 10a düşünce duşa girdim sıcak duş benim ağrı siziyi aldı. Çıktığımda 8dk idi. 5e düşene kadar yine dizi izledik 😂 sonra çıktık hastaneye. 8 cm olduğunu ve dogumhaneye gidemeyecegimizi söyledi doktorum. 2 defa yanlis ikindim ve boşa yoruldum. Doktorumun uyarısıyla ilk ikinmada saçlarını gördü ikincisinde kendi çıktı. Sonrası temizlenme falan. 24 saate yakın çoğunluğu hafif ağrılardi ben doğum değildir diye düşündüm hep hatta bu kadar miymiş ağrısı falan dedim. Çünkü bizim gözümüzü çok korkutmuslar. Yanlış ikinmasaydim muhtemelen 2 3 dk ya bitmişti. 8 dk sürdü toplamda. Bir de ben çok ödem aldım öyle her yerim açıyordu kemiklerim çok güçsüzdu öyle çok hareket yapamadım yani. Uzun oldu sonuna kadar okuyan bordo berelidir 😊