Esma_0109 33.haftama girdim bugün kontrole gittiğimde bebeğin karın çevresinin iki hafta geride olduğunu öğrendim çok kötüyüm kızlar Sizler benzer durumlarda ne yaptınız ??
_edakrsu22 Esma_0109 korkmayın benimde başından beri geriden geliyor 1.2 hafta karın ve bacak boyu ben minyon tipliyim doktor genetik dedi annesi gibi minyon tipli olacak dedi 2 haftaya kadar normal sayılıyor
SinemCats Esma_0109 36.haftadayim doktor 2 hafta geriden geliyor dedi renkli doppler ve nst girdim kilosunun düşük olmasi disinda bir problem yok her cocuk bir olmayabiliyor kilo aldirici seyler de yiyorum ama cok hareketli neden almiyor bilmiyorum 2100 gr idi gecen hafta perşembe tekrar gidecegim haftada bire düştü randevumuz bakalm ne diyecek ama stres yapma olabilir böyle seyler
Ronas Merhaba moralinizi hiç bozmayın 2 hafta gayet normal benim oğlum da kg ve boy olarak hep geriydi 2580 gr doğmuştu şuan 9 yaşında 11 yaş gibi 37 haftalık gebeyim bunda da 1 haftalık gerilik var ama inanın üzülmüyorum sağlıkla gelsin 🥰💕
DefHi Bendede 33 haftada karında gerilik var dediler, soluma yatmamı magnezyumu aksatmamı söyledi doktor tekrar gideceğim bu hafta :( ondan önce yoktu hep haftamızda gidiyorduk
Sevgili-anne Benim de oğlum ultrasonda hep bir iki hafta geriden gelirdi 2910 gram doğdu. Şimdi 28 aylık hala biraz zayıf. Ama bence genetik çok önemli oluyor ben de zayıfım babası da öyle. Şimdi 24 haftalık hamileyim kızım da bu kontrolde bir hafta geri çıktı o da abisi gibi olacak herhalde. İlk gebeliğimde çok kafama takıyordum bebeğime kilo aldırmak için yemediğim kalmamıştı ama ikinci gebeliğimde her bebeğin yapısının farklı olduğunu ve kimseyle kıyaslamamak gerektiğini anladım.
Sevgili-anne İlk gebeliğimde proteini bol yerdim yoğurt, muz, kuruyemiş ve bulguru sık yerdim bebeğim kilo alsın diye. Porsiyonlarımı da artırmıştım. Şimdi de faydalı şeyler yemeye çalışıyorum ama çok yemek için kendimi zorlamıyorum.
Esma_0109 _edakrsu22 inşallah sağlıkla zamanında doğurmak hepimize nasip olur Buraya yazınca rahatlıyorum hepinizden Allah razı olsun 🙏
Esma_0109 SinemCats çok saol ya benim oğlumm da 2 kilo 55 gramdı ama yine de takmadan edemiyorum İnsan her şey onun başına geliyor sanıyor çok bunalıyor
Yeso59 SinemCats Bende 36 haftaya bugün girdim dün gittiğimde 2 hafta geri dediler biraz moralim bozuldu ama yapısı belkide böyle herkes iri olacak diye birşey yok takmıyorum artık sağlıklı olsunda
Tugba4268 Esma_0109 banada aynısı soylenildi kız bebeğim 2.200 grm 33 haftada 2 hafta geri denildi perinatolojiye gittim gayet normalmiş .ama bir bayan vardı 37 haftada 1.800 dü çocuğu serumla falan kilo aldiriyorlardi.Bayanda çok minyon tipliydi .ailede genetikmis ablasının çocuklarında bu sekil doğmuş gayet sağlıklıymis .Ben günde 3 yumurta yiyorum ve beslenmeme çok dikkat ediyorum kızım kilo alsın diye
Esma_0109 Tugba4268 bana da bu 10 gün çok iyi beslen tekrar gel dedi Ona göre ben de bu 10 gün ne yersem artık İnşalah 10 gün sonra iyi sonuçlarla karşılaşırım 😞😞😞