Aysenur222 ayoLNolduYine yarın cıkar canım hep orda bidakine aklında bulunsun acilde durumunu anlatınca hemen bi saate ben öğrendim
femme Bioo ben reglı gunu 156 ıle ogrendım gecen persembe gunu :) daha doktora gıtmedım kaç haftalık vs bılmıyorum çarsamba gunu 7 gun bıtıryor sanırım gıdıcem :) cok sukur rabbım dualarımı kabul ettı :) hayırlısıyla sağlıgıysa kucagımıza aldıgımız gunlerde gelır ınsallah :)
Bioo femme amin canım inşallah en önemlisi gebelik süreci zor bi süreç olmuyor stres oldu hicbirsey bilmiyorsun rabbim yardımcımız olsun🤲😘
ayoLNolduYine Sonuç negatif gebelik yok kanda, testlere olan inancım bitti artık 0.11 çıkmış beta. Niye pozitif çıktı ki bütün hayallerim yıkıldı
Yenianne66 ayoLNolduYine nasıl test pozitif çıkmış peki İnan artık onlara inanıp sevinemezde markası neydi
Turkan9393 ayoLNolduYine bence bir özel hastane de yada acilde yaptır. Benimde böyle çıktığında gittim yaptırdım 16 çıkmıştı 4 gün sonra 116 oldu. Ve ben 5 ve üzeri pozitif diye biliyorum. Bize özel hastaneden öyle söylediler ama çok yeni olduğu için hemen doktor bakmıyor
Beratmomss Yenianne66 hiç bir fikrim yok gerçekten şaşkınım aklım almıyor bu kadar net pozitif çıkmasını . Markası freely olması lazım
Aysenur222 Beratmomss ben saglık ocagına güvenmiyorım bence acilde ver kan bide o kdar test yaptım asla böle yanlışlık görmedim şuan ben şok seni düşünemiyorum
Aysenur222 Beratmomss bitane kız hamşleyöiş betasını fazla cıkarmış mesala saglık ocagı geçen okudum kız normal hastanede verinde düşük cıkınca korkmuş meğer saglık ocagı yanlışmış
ayoLNolduYine Aysenur222 bende şok oldum kan nasıl negatif anlamıyorum silikleşse onada tamam ama bu kadar pozitif çıkması şaşırdım kaldım
ayoLNolduYine Turkan9393 gerçekten şaşırdım kaç test yaptım erken gebelik testi hepsi aşırı silikti bu kaset test kıpkırmızı pozitif çikti kan 0.11 çikinca inanamadım hayal kırıklığına uğrattı
ayoLNolduYine Aysel999 olsa kanda çıkmazmıydı kıpkırmızı pozitif çikti çıkmasa bu kadar umutlanmazdım şaşkınım
Aysenur222 ayoLNolduYine yok canım çok şüpheli ya o kadae test yaptım senin gibi olmadı git acilde kan ver bekleme bence
mybaby1923 ayoLNolduYine ya öyle postuna baktım da umutlandırmak Istemem ama böyle bır arkdas vardı ısrarla kanda çıkmıyordu teste çıkıyordu oda ınandı var çıkacak dedı sonunda kanda da gördü sanırım adetınıze var daha bence kacgun sonra tekrarlayın testı bu kadar koyu olup çıkmaması cok şaşırtıcı 🤔