El_Ebruli egemomss peki bu sancı direk 20 dk da bir diye mi başlıyor yoksa mesela 2 saatte bir falan da oluyor mu
El_Ebruli egemomss ya peki sancı aralarında yani o sancinin durduğu zamanlarda falan bebek hareketleri nasıl oluyor acaba, hareketler yok oluyor mu yoksa normal devam mı ediyor acaba
Gulsen4224 Annesininportakali53 doğum sancısında bebeğin toplanıp sertleşiyor belden kasıklara yada kasiklardan bele belirli dakikalarda giren ağrı doğum sancısı oluyor😇
Annesininportakali53 Gulsen4224 ve belimde bir ağrı var canım arada hissediyorum ama adet olacakmış hissi gitti bu sefer 🤣 valla bir dogursam 🤔
Nesnur Cuma gecesi sancidan uyuyamadim 5 6 dakikada bi geliyodu sabah doktora gittim nst ye bagladi sanci cikti 2 tane ama aciklik yoktu rahimde geri yolladi
Bbilim118 Annesininportakali53 şiddeti artmıyo canım yalancı sancının pozisyon değiştirince falan geçer hemen uzun sürmüyo pek girdiği zaman gerçek sancı belli aralıklarla gelip siddeti artıyo geçmiyo korkma ara ara gelip geçiyosa yalancı sancıların doğuma hazırlanıyo bebekle rahim
Annesininportakali53 Bbilim118 aynen canım geçti mesela ara ara geliyor sonra geçiyor çok sık ta olmuyor teşekkür ederim verdiğin bilgiler için 🥰