Hunal Tazeanneee52 sende benim gibi çok meraklı bi annesin canım bugün benim merakım bitti sıra sende olur inşallah yeni post açtım cinsiyeti bilenleri orada etiketledim onlara sor 😂 kolay gelsin
Gulsen4224 Tazeanneee52 cümlemizden razı olsun balım ama daha minik kafa kemik yapısı belli değil ikinci gebeliğin için de çok sevindim 10 hafta üstüne gelsin bakayım seve seve❤⚘
Ayezhanim Birmelekannedi ay maşallah hadi hayırlı olsun sana ilki neydi bunu ne istiyorsun 🎀rabbim gönlüne gire versin
Tazeanneee52 MinikMucize63 yaaa gerçekten mi 🥰 oğlum olması beni çok mutlu eder inşallah sağlıklı olsun da ben sanki fasulye gibi olunca kız olacağı aklımda kalmış
MinikMucize63 Tazeanneee52 yok canım benim kese şeklim bundan çok çok farklı kızım olacak sağlıkla gelsinler minikler
Tazeanneee52 Pamukasln merhaba google hızlı resim yaz ekle sonra bağlantıyı kopyala burada yapıştır 🥰
Tazeanneee52 Esmasrc ayy senin kesen de benim kesem gibi fasulye gibi aynı, araştırdım bayağı fasulye gibi olan erkek oluyormuş doğru mı acaba 😂 kızımda yuvarlaktı gerçekten kesem