Tazeanneee52 Güzel mii güzeel anneleerr sizlerden cinsiyet tahmini istiyoruum 🥰 9 hafta 6 günlük şuanda 🥰 kızımda da 9 haftalıkken buraya atmıştım çoğu kişi doğru tahmin etmişti yine tahmin istiyorum canlarım ❤️😚 https://www.hizliresim.com/4iaje9j 🐣🐣
Hunal Tazeanneee52 sende benim gibi çok meraklı bi annesin canım bugün benim merakım bitti sıra sende olur inşallah yeni post açtım cinsiyeti bilenleri orada etiketledim onlara sor 😂 kolay gelsin
Tazeanneee52 @Gulsen4224 gülseen hanıım allah rızası için sizde bakar mısınız, kızımda bilmiştiniz o kadar dua ettim ki size 🤍🐣
Gulsen4224 Tazeanneee52 cümlemizden razı olsun balım ama daha minik kafa kemik yapısı belli değil ikinci gebeliğin için de çok sevindim 10 hafta üstüne gelsin bakayım seve seve❤⚘
Ayezhanim Tazeanneee52 rabbim gönlüne göre versin canım icindeki kalbindeki neyse rabbim onu nasip etsin sana
Tazeanneee52 2 kızım olsun hepp istemişimdir, benim hiç kız kardeşim olamadı tek çocuğum çok isterdim ki bir kardeşim, derttaşım olsun. İnşallah sağlıklı, hayırlı bir evlat olur 🥰
Tazeanneee52 @2prensesannesiiii canım bakar mısın aşırıı merak ediyorum 😌 Teşekkür ediyorum şimdiden 🌸
Tazeanneee52 Sermec27 ay balıım sen bana kız gibi demişsin ama bebek küçükmüş o zaman inşallah erkektir 🙈🥳
Tazeanneee52 2prensesannesiiii 9+6 günlük bende kızz hissediyorum ama hep erkek diyorlar dışarıdan neye göre bilemiyorum 😊