Benimennembirmelek Hunal ya onları nasıl yaptınız benim içinde bakarmisiniz doğurdum doğurcam 10 günüm kaldı hayla göstermedi 😕☹️
Hunal Benimennembirmelek genelde kız bebek göstermez derler canım tabi belli de olmaz 🙂 diğer yöntemleri de internetten araştır zaten bir çoğu otomatik olarak hesaplıyor bilgilerini girersin yapabilirsin
Hunal momysss otomatik hesaplama bar canım internette oradan bakabilirsin ama sen tablodan kendin bakıyorsan yaş hesaplaması da yapman gerekiyor o olay da biraz karışık
Denos Sabina1234 Canımm cinsiyet anlamak için biraz erken senin ki daha küçük gibi ama Bişey sorucam doktor sana kanama olma ihtimali verdimi sanki kanama alanı var mış gibi grldi bana 😕😕
3babymom Kbramhmt yani ilk uc ay içinde yapmıştım ben sonra zaten cinsiyet öğrenince gerek kalmiyo 😂 çok merak ettm diye yaptm
Kbramhmt 3babymom onu demek istemedim mesela sabah ilk çiş ile mi olcak iki kaşık karbonat üzerine idrar dokcez
3babymom Kbramhmt galiba öğlenden sonra yapmıştım birini diğerini de dediğiniz gibi sabah ilk idrarla yapmıştım bence ilk idrar daha iyi sonuç veriyor
YaseminBatrk Hunal ben çin takvimine baktım orda kız diyordu bu dediğiniz maya takviminde erkek diyor kafam karıştı.ne olacak şimdi 🤭🙄